Deze zetels passen perfect in een kleine ruimte

Groot, klein, met een hoek, op pootjes, zonder leuning. Er schiet van alles door je hoofd als je op zoek bent naar een nieuw zetel voor een studio of klein appartement. Een zetel kiezen kan een hoofdpijndossier zijn, maar dat hoeft niet. Van een 2-zit zetel tot een daybed. Deze zetels passen zeker in een kleine ruimte.

vtwonen 07-2021 | moderne witte bank met een half transparant gordijn uit de vtwonen collectie
Gordijn Cloudy, grijs, half transparant, met plooi, 270×140 cm (hxb) € 42,99. M.m.v. vtwonen.nl (vloertegels Multicolor Black Antracite van  vtwonen, bank van Ferm Living), artinreturn.nl (schilderij), lauthentique.nl (kalkverf kleur Pruimen 42), couleurlocale.eu (plaid), hm.com (schaal).

1. Velvet

2-zitsbank

2-zitsbank van De Bijenkorf

Met een 2-zit zetel zit je altijd goed. Het is een pronkstuk op zichzelf, óf combineer hem met een bijpassende fauteuil. De velvet stof van de Rodeo bank van BePureHome geeft direct een warm gevoel en het glimmertje weerkaatst het licht, waardoor hij niet massief in de ruimte voelt.

2. Klassiek

grijze 2-zitsbank

2-zitsbank van Made

Een klassieke zetel op ranke pootjes. Dat is de Harlow 2-zitsbank van Made. Door de dunne leuning neemt hij weinig plek in beslag, terwijl er geen zitoppervlak verloren gaat. Ideaal! Breng persoonlijkheid toe met kussens en een warm plaid.

3. Multi-functioneel

blauwe slaapbank

Slaapbank van Goossens

’s Middags zetel en ’s avonds een bed. Met een slaapzetel ben je voorbereid op onverwachtse logees. Heb je geen ruimte voor een logeerkamer? Dan is een slaapzetel de perfecte oplossing. Je vindt hem hier.

4. Comfortabel

beige slaapbank

Slaapbank van Naduvi

Een comfortabele 2-zit zetel én een heerlijk bed om in te slapen. Met de 2-zitsslaapbank Melvin van Naduvi heb je het allebei. In een klein appartement of als extra bank in de slaapkamer, hij past overal.

LEES OOK
6X slaapzetels om op weg te dromen

5. Flexibel

Bruine hoekbank

Modulaire bank van Sissy-Boy

Een hoek erbij, een hocker eraan, een zitting meer. Er zijn eindeloos veel opties met een modulaire bank. Je kunt hem precies samenstellen zoals jij wilt. Ideaal voor een kleine ruimte.

6. Strak

Grijze hoekbank

Modulaire bank van Mister Design

Op zoek naar een strak design? Dan is de Hay Mags bank van Mister Design een match. Ook deze zetel kun je zelf samenstellen zodat hij perfect in de ruimte past. Je shopt hem hier.

7. Diva

Witte chaise lounge

Daybed van Mister Design

Ronde vormen, zachte lijnen en een rustige kleur. De Rico Divan daybed van Ferm Living heeft het allemaal. Gebruik hem als bank of chaise lounge. Op deze zetel lig je als een diva.

8. Luxe

groene chaise lounge

Daybed van Made

Genoeg ruimte om languit te rusten op de chaise lounge. Door de hoge poten, velvet stof en luxe uitstraling heb je een blikvanger in de woonkamer. Je shopt dit daybed bij Made.

LEES OOK
Ga aan de slag met deze 5 DIY’s om op te zitten

9. Take a seat

velvet loveseat

Loveseat van Sissy-Boy

Heb je een piepkleine woonkamer, maar wil je wél meer zitplaatsen? Ga dan voor een loveseat. Met een hocker erbij kun je ook nog met de benen languit. Take a seat en geniet. Je vindt de loveseat hier.

10. Romantisch

Beige Loveseat

Loveseat van Goossens

Niet alleen de naam is romantisch, maar het complete plaatje van de Revenia Loveseat van Goossens straalt liefde uit. De roze-bruine ribstof en de zachte kussens zijn het recept voor een fijne zithoek.

LEES OOK
Zo blaas je een ingezakte bank nieuw leven in

nog meer: shopping