Deze 5 speciale kerstballen wil je in de kerstboom

Nordmann kerstboom prijs op aanvraag (janvanvulpenboomkwekerij.nl). Kerstlampjes diamantverlichting warm wit van Lumineo, 29,9 m € 34,95, vloerkleed Nami van Bolia, 170×240 cm € 740,-, suède poef Time van Bloomingville € 208,99, dienblad van Serax 53×31,5 cm € 66,-, schapenvacht van Weltevree € 79,-, espressomokken Grid van Broste Copenhagen 0,15 l per stuk € 9,99 (vtwonen.nl). Fauteuil bekleed met schapenvacht van &Tradition, 81x83x75 cm (bxdxh) € 4534,- (homestede.nl). Glazen windlicht € 19,99, papier-maché schaal € 38,50, transparante glazen ballen € 7,60, ballen met veertjes € 4,50 (nordal.eu). Handbeschilderde ballen met strepen en stippen € 19,- (fermliving.com). Spiegelsterren € 5,99, eikels en diamantvormige glazen ornamenten per stuk € 2,99 (sissy-boy.com). Gouden vallende sterren per stuk € 10,-, gouden vredesduif € 13,-, guirlande met gouden blaadjes € 20,-, stervormige piek € 35,-, gedecoreerde dozen set van 3 € 58,- (bungalow.dk). Okergele fluwelen kerstballen set van 2 € 5,99, wit-goud-marmer pakpapier € 3,99, pakpapier met sterren € 3,99, pakpapier met zwart-wit bos € 3,99, satijnlint € 2,99 (hm.com). Overig privébezit. Beeld

Heb je de kerstboom al staan? Dan kan het versieren beginnen. Met kerstballen van zolder kom je al een heel eind, maar een paar nieuwe kunnen nooit kwaad. Tegenwoordig zie je kerstballen in allerlei soorten en maten. Wij zetten 5 speciale kerstballen op een rijtje. Ook leuk om cadeau te doen!

Lees verder onder de advertentie

Flamingo op de scooter

beeld vtwonen Beeld

Clayre & Eef kersthanger flamingo 14x5x12 cm groen glas kerstbal

Hamburger time

beeld vtwonen Beeld

Xenos kersthanger

Lees verder onder de advertentie

hamburger

Deze grappige bal zal veel aandacht trekken in de boom. De kleuren springen eruit. En goed nieuws: deze flamingo is ook nog eens verkrijgbaar in twee kleuren: een drukke (zie hierboven) en een rustiger versie. In de vtwonen shop verkrijgbaar vanaf € 20,95.

Lekker smullen met deze leuke hamburger hanger van Xenos. Houd je niet zo van hamburgers? Dan zijn er ook vele andere opties om van te smullen, bijvoorbeeld een cupcake of donut. Vanaf € 3,99 hangt er al een in je boom.

Make it pop

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Riviera Maison ornament make it pop zwart

De Grinch notenkraker

beeld vtwonen Beeld

The Grinch Nutcracker kerstornament by Jim Shore

De kerstdagen kun je vieren met een fles champagne, maar je kunt er ook voor kiezen om er eentje in de boom te hangen. Deze leuke fles popt in de kerstboom voor € 11,95. Geen fan van champagne? Er zijn genoeg andere drankjes kerstballen.

Lees verder onder de advertentie

Notenkrakers werden vroeger vaak cadeau gedaan, deze brachten geluk en bescherming. Daarom kan een notenkraker in de boom eigenlijk niet missen. Je hebt ‘normale’ notenkrakers. Maar als je stiekem een Grinch bent tijdens kerst is deze Grinch notenkraker extra leuk. Het is wel een inverstering van € 34,95.

Disco-kerstbal

beeld vtwonen Beeld

kerstbal discobal Ø7cm van Hema

Het feest kan beginnen met deze leuke discobal in de boom. Het is niet alleen kleurrijk, maar laat je boom ook nog eens glinsteren. Helemaal als er ook nog lampjes in de boom hangen. De kleurrijke bal is verkrijgbaar voor € 4.

Lees verder onder de advertentie

Versieren maar

Met deze speciale kerstballen is de kerstboom helemaal af. Dit zijn slechts 5 voorbeelden van de vele grappige ballen die er zijn. Speur de webshops of winkels af om nog meer te vinden voor de collectie. Benieuwd naar andere kersttrends van 2022? Lees hier de 2022 kersttrends volgens onze stylisten.

Bron: beeld 1: vtwonen 12-2019 | styling Cleo Scheulderman | fotografie Jeroen van der Spek

Lees verder onder de advertentie