De leukste memoborden op een rij

Even een berichtje achterlaten voor iemand? Of een boodschappenlijstje maken? Schrijf snel een korte notitie op en veeg hem de volgende dag weer uit. Een memobord is tegenwoordig onmisbaar in elk huishouden en daarom is het handig voor aan de muur. Wij zetten de leukste memoborden op een rij.
De leukste memoborden op een rij

Memobord keuken

In de keuken mag een memobord niet ontbreken. Een briefje op het bord vastzetten, of een paar boodschappen opschrijven; iets onthouden was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast is de keuken een plek waar niemand het memobord kan mislopen. De perfecte locatie!

Design memobord

Memoborden moeten niet alleen handig zijn, ze moeten ook mooi zijn. Daarom zijn er veel verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een strak, of een speels design. Ook zijn er memoborden met een weekplanner in één. Handig om van iedereen de taken op te schrijven. Bekijk online alle memoborden en kies er één die bij jou past!

Praktische borden van Present Time en Vestbjerg

Ook bij het merk Present Time of pt, en Vestbjerg kun je terecht voor een fijn memobord aan de muur. Zo hebben de merken memoborden en weekplanners in één in de collectie. Deze exemplaren zijn ook heel handig boven het bureau! Nog een voordeel: de betaalbare prijs.

De leukste memoborden

Memobord van pt, magneetbord kurk van Vestbjerg, wand van Dock Four, wolk van Wonen voor jou, magneetbord van Madam Stoltz, rond memobord van Vestbjerg, whiteboard van Vestbjerg, Comic Bubble Lamp van Le Studio, magnetisch memobord van Balvi.

nog meer: shopping