9x de leren poef

Hebben! De leren poef is een item dat altijd kan. Kies je voor een neutrale kleur, dan is het accessoire tijdloos en mag het door het hele huis. Kies je voor een opvallende kleur, dan is het een blikvanger in de ruimte. Bovendien kun je de leren poef niet alleen plaatsen in een industrieel, maar ook in een klassiek interieur. Combineer het stoere van de leren poef met zachte materialen en het resultaat is een schitterend paleis. Ga jij ervoor?
9x de leren poef

Wit leren poef

De leren poef was vroeger vaak zwart, maar tegenwoordig heeft de bruine leren poef zijn opmars gemaakt. Met name de cognackleurige poef is niet meer weg te denken uit het huidige interieur. Ook andere kleuren, zoals wit, zijn schitterend voor in huis. Of wat dacht je van een neplederen poef in een opvallende kleur, zoals blauw of geel?

Poefen

Een leren poef is niet alleen leuk en handig, maar ook multifunctioneel. Je kan de poef namelijk ook als voetenbank of tafeltje gebruiken. Naast mooie leren poefen zijn er ook gehaakte poefen en gebreide poefen. Nog enige twijfel welke poef het best bij jouw interieur past? Kies dan een kleur poef uit het kleurenpalet van de ruimte. Zo weet je zeker dat de poef erbij past.

Onze favorieten

Rustic poef van HKliving, Amia poef van Casa Vivante, Ronde poef van Shabbies Amsterdam, Vintage poef van HKliving, Rustic poef van HKliving, Harley poef van i-Sofa, Poef van Shabbies Amsterdam, Lewis poef van Riverdale.

nog meer: shopping