12x de mooiste draadmanden

Een draadmand is een must have voor ieder interieur. Naast praktisch zijn deze opbergmanden namelijk heel decoratief. Door het unieke draadwerk ontstaan verrassende designs, die stuk voor stuk een mooie toevoeging zijn in huis. Door de grafische lijnen en luchtige uitstraling past dit item zich namelijk gemakkelijk aan. Wij zochten twaalf mooie draadmanden voor je uit.
12x mooie draadmanden

Lijnenspel

In de woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer: eigenlijk is deze opberger een waardevolle toevoeging aan iedere ruimte in huis. In de grote modellen kunnen plaids, handdoeken, kussens of boekjes opgeborgen worden. Kleine draadmandjes zijn ideaal als fruitmand of voor losse spulletjes.

12x mooie draadmanden

Draadmand met deksel

Deze opbergmanden zijn multifunctioneel: je kunt ze ook gebruiken als bijzettafel. Ferm Living heeft speciale oplegstukken waarmee je een tafelblad vormt. Voor een speels effect kun je de mand natuurlijk ook op z’n kop zetten.

De mooiste draadmanden

Tafel/mand van Esschert Design, Tosca opbergmand van Yamazaki, wire mand van Kidsdepot, Wire Bin mand van Menu, Taw mand van House Doctor, Diamond Cut mand van pt, Wire mand van IB Laursen, Open Grid fruitmand van pt, bijzettafel Pols Potten, Wire basket opbergmand van Ferm Living, mand vtwonen en draadmand van Rice.

nog meer: shopping