12x een bijzondere, staande kapstok

Moet een kapstok vooral functioneel of ook decoratief zijn? Waarom niet beide? De kapstok staat bij de meeste huizen in de hal, de eerste ruimte waar je binnenkomt. Laat daarom jouw kapstok een opvallende binnenkomer zijn. Wij zochten voor jou 12x een bijzondere, staande kapstok uit.
12x een bijzondere, staande kapstok

Kapstokken in alle maten

Er zijn kapstokken in allerlei soorten en maten: haken aan de wand, kapstokrails met hangers, maar ook staande kapstokken. Een staande kapstok zet je in een hoek in de hal en biedt plaats aan al je jassen, tassen en sjaals. Heb je geen plek in de hal? Dan is de vloerkapstok ook handig in de slaapkamer of, indien je daar veel ruimte hebt, in de keuken.

Erg populair blijven toch wel de kapstok bomen: een kapstok in de vorm van een boom. Je jas hang je op aan één van de vele takken. LaForma, Balvi, Zuiver en Leitmotiv hebben allemaal een kapstok boom in hun collectie. Bekijk ze in ons favorietenoverzicht hieronder!

12x een bijzondere, staande kapstok

Jessy kapstok van Spinder Design, Fushion kapstok van Leitmotiv, Hooked kapstok van Zuiver, kapstok van Leitmotiv, kapstok van Puik, Belgrad kapstok van LaForma, Shiitake kapstok van Balvi, Table Tree kapstok van Zuiver, Pinnacle kapstok van Zuiver, Wooden Tip kapstok van Zuiver, Pillar kapstok van Umbra, kapstok van Balvi.

nog meer: shopping