12 leuke kinderkapstokjes voor de mooiste kinderkamer

Kinderkapstokjes zijn een feest in iedere kinderkamer. De schattige ontwerpen zijn namelijk niet alleen een vrolijke decoratie, maar ook nog eens heel handig om – je raadt het al – dingen op te hangen! Van speelse kapstokhaken voor aan de muur tot staande kapstokken; wij hebben 12 schattige exemplaren voor in de baby- en kinderkamer voor je op een rij gezet.

Aanhaken

Kapstokken zijn natuurlijk ideaal om kleding, jassen of handdoeken aan op te hangen. De kapstokhaken voor kinderen zijn daarbij vaak een muurdecoratie op zich. Eigenlijk zonde om deze te verstoppen door er dingen overheen te hangen. De oplossing? Hang kleding met kledinghangers aan de muurhaken. Hierdoor blijven de haken goed zichtbaar. Natuurlijk kun je de haken ook handig gebruiken om andere decoratie aan de muur op te hangen, zoals een feestelijke slinger, leuke quotes en fotolijstjes.

Kapstokhaak ophangen

De kapstokhaakjes mogen door het hele huis opgehangen worden. Houd er echter wel rekening mee dat kinderen erbij kunnen, zodat zij hun eigen jas kunnen ophangen. Let er ook op dat er genoeg ruimte is. Het zou zonde zijn als de jassen telkens van de kapstokken vallen. Ook belangrijk: kijk naar de stevigheid van de haakjes. Op sommige kapstokken kun je gerust een aantal winterjassen kwijt, andere kapstokken zijn daar iets minder geschikt voor.

Op zoek naar nog meer leuke kapstokken of kapstokhaken voor in de baby- en kinderkamer? Bekijk dan hier de collectie kinderkapstokken. Hier word je vast heel blij van!

De 12 leukste kinderkapstokjes

J-peg kapstok wasknijpers van Thabto, What’s up kapstokhaak van the ZOO, wire wandrek van Kidsdepot, wandhaak van the ZOO, Bear haak van LIND DNA, Drop wandhaak van Roommate, Cloud haak van LIND DNA, Village kapstok van Roommate, Saturnus kapstok van Presenttime, Giraffe kapstokhaak van the ZOO, Sparrow kapstokhaak van Qualy en Olifant kapstokhaak van the ZOO.

Bron beeld: Roommate

nog meer: shopping