Shopgids: woondecoratie

Woondecoratie maakt je interieur helemaal af. Een vaas bloemen fleurt de kamer direct op, fotolijsten geven je huis een persoonlijke touch en kaarsen zorgen voor warmte en sfeer. Vaak is alleen het veranderen van een paar woonaccessoires genoeg om je kamer een hele nieuwe uitstraling te geven. Ben je benieuwd uit wat voor soort woondecoratie je allemaal kunt kiezen? En wat het beste bij jouw interieur past? Lees dan verder.

Woonaccessoires

Glazen stolpen, ladders, fotolijstjes, vazen, kandelaars, dienbladen, ornamenten… er zijn zoveel soorten woonaccessoires dat het bijna moeilijk wordt om te kiezen. Voorkom dat je huis vol onnodige woonaccessoires staat door jezelf af te vragen waar je het item wilt neerzetten en of het ook daadwerkelijk iets toevoegt aan je interieur. Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Laat je dan inspireren door het interieur van anderen.

Inspiratie

In welke woonstijl voel jij je thuis? Ben je op zoek naar woondecoratie, maar heb je niet zo’n groot budget? Hieronder vind je een aantal tips. Zo wordt het veranderen van je huis leuk én goedkoop!

Woonstijlen

Bij iedere woonstijl passen andere accessoires. Heb je een basic interieur? Ga dan op zoek naar tijdloze en persoonlijke items. Een industriële woonstijl vraagt juist om grove en stoere woonaccessoires. Denk dan aan een fabriekslamp of metalen vaas. Bij een romantisch interieur kun je het beste gaan voor pastel kleuren, zachte materialen en brocante accessoires. Hou je meer van modern? Kies dan voor lichte kleuren of een paar opvallende accessoires.

Groen in huis

Planten en bloemen brengen leven in de brouwerij en laten je interieur stralen. Beide hoeven niet veel plek in te nemen. Zet een kamerplant in de vensterbank en hang een bosje gedroogde rozen aan de muur. Shop er een paar mooie potten en vazen bij en je kamer is in no time opgefleurd. Geen groene vingers? Er zijn gelukkig ook genoeg imitatiebloemen en -planten te vinden.

nog meer: