Shopgids: wekkers

Vroeg opstaan: het is niet altijd een pretje. Een voor een gaan alle wekkers in huis af: manlief moet naar zijn werk, de vrouw des huizes staat op tijd op voor yoga en dan moeten ook nog de kinderen naar school. Zeker in de winter, als je in het donker moet opstaan, is het fijn als je wekker je door de donkere dagen sleept. Dat kan niet alleen met een vrolijk deuntje, maar ook met een blij ontwerp. Wil je weten welke soorten wekkers er bestaan, en in welke bijzondere designs ze allemaal verkrijgbaar zijn? Dat lees je allemaal hieronder.

Analoog of digitaal

Wil je graag een klok met wijzers of ga je toch voor een wekker die met cijfers aangeeft hoe laat het is? Vaak geven die cijfers ook nog eens licht, zodat je niet midden in de nacht de lamp hoeft aan te doen om te zien hoe laat het is. Qua materialen is er volop keuze: de meeste wekkers zijn van hout of aluminium, maar je kunt ook gek doen met een wekker van kurk, steen, glas of beton.

Wekker inspiratie

Een wekker is niet alleen een heel handig ding, het kan ook een onmisbaar item in de slaapkamer zijn. Stem het design van je wekker af op alle andere accessoires in je slaapkamer. Hoe je dat doet, lees je hier.

Biologische klok

Ben je fan van natuurlijke materialen in je interieur? Ga dan voor een mooie wekker van bamboe of hout. Die matcht ongetwijfeld feilloos met de andere accessoires in je slaapkamer. Wil je ook op een natuurlijke manier wakker worden? Kijk dan voor een wake up light. Zo word je nooit meer abrupt wakker gemaakt door een onaangename zoemer.

Wekker kopen

Van een wekker met de nieuwste snufjes tot een retro-exemplaar: voor iedereen is er wat wils. Jouw nieuwe lievelingswekker vind je hier.

nog meer: