Shopgids: tuinkleed

In de zomer zien we het terras of balkon als een buitenkamer waar je net zo kunt relaxen als binnen. Een plek waar een eethoek staat met comfortabele stoelen, fijne kussens en sfeervolle verlichting is. Wil je in de tuin een echt huisgevoel creëren? Leg dan één of meerdere tuinkleden neer. In de shop van vtwonen vind je de mooiste, waterdichte en sterke tuinkleden voor buiten. Op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder.

Buitenkleed

Wanneer de temperatuur stijgt en de zon zich meer laat zien, verhuizen we het liefst met onze spullen naar buiten. Met de juiste tuinspullen wordt jouw terras of balkon een knusse buitenkamer. Hoeveel ruimte je ook hebt, met warm weer zit jij goed! Een klein balkon wordt met een tuinkleed, een bistro tuinset en veel groen al snel gezellig en knus. Een grote tuin kun je met buitenkleden goed bij je huis betrekken, zodat de tuin een verlengstuk wordt van je woning. Met een luxe loungeset of lange tuintafel wordt de tuin de perfecte setting voor zwoele zomeravondfeestjes. Wedden dat je nooit meer naar binnen wilt?

Waar moet een buitenkleed aan voldoen?

Bij het aanschaffen van een tuinkleed is het belangrijk dat je met twee praktische eigenschappen rekening houdt, namelijk dat het kleed waterdicht en sterk is. En een andere eigenschap, natuurlijk dat het kleed mooi is! Zo worden wij blij van fijne pasteltinten en grafische zwart-wit prints.

Laat je inspireren

Benieuwd hoe je met een tuinkleed een heerlijke relax-tuin maakt? Doe hieronder ideeën op.

Welke vorm?

Tuinkleden zie je vaak terug in een ronde, vierkante en rechthoekige vorm. De populairste variant is nog altijd de rechthoek. Heb je een grote tuin, creëer een speelse compositie door een rechthoekig en rond vloerkleed deels over elkaar te leggen. Met een tuinkleed tover je zelfs een kleine stadstuin om tot een heerlijke buiten-oase!

Tuinkleed kopen

In de shop van vtwonen zijn veel ronde, rechthoekige, basic tuinkleden en kleden met een leuke print te vinden. Om het mooiste tuinkleed te vinden, gebruik je de filters in de shop. De tuinkleden in de shop verrijk je met bijpassende kussens voor buiten. Je shopt ze hieronder.

nog meer: