Shopgids: tafelklokken

Een tafelklok is klein maar fijn. Als je hem eenmaal gekocht hebt, hoef je geen capriolen uit te halen om hem in de muur geschroefd te krijgen: hij staat meteen. Op de eettafel, op je nachtkastje of juist op een leuk bijzettafeltje of -krukje. Hieronder lees je welke verschillende stijlen tafelklokken er bestaan en wat onze favorieten zijn.

Welke stijlen?

Je kan natuurlijk voor een klassieke tafelklok gaan, die past binnen een landelijk interieur, maar wat dacht je van een modern design? Met veel lichte kleuren, ronde vormen en onbewerkt hout zijn deze tafelklokken een stijlvolle toevoeging aan iedere ruimte, zonder al te veel in het oog te springen.

Inspiratie tafelklokken

Tafelklokken zijn er in allerlei soorten en maten, maar allemaal zijn ze natuurlijk klein genoeg om op jouw tafel te passen. Benieuwd? Doe hier inspiratie op.

Stijlvol zwart

Zwart staat mooi in ieder interieur. Vooral in kleine details, zoals een tafelklok, zijn zwarte details echte uitblinkers. Geef je tafelklok daarom een klassieke touch en ga voor zo’n mooi vierkant, rond of rechthoekig exemplaar.

Tafelklok kopen

Of je nu wil gaan voor een analoge of een digitale klok voor op jouw tafel, hier vind je altijd het perfecte exemplaar. Tafelklokken bestaan in groot en klein formaat, hoog en laag, rond of juist vierkant, hout of juist stoer aluminium. Laat je verrassen door het grote aanbod.