Shopgids: schommelstoel

Lekker wegdommelen in een schommelstoel. Ze zitten heerlijk en daarnaast wordt je van heen en weer wiegen in een schommelstoel rustig en ontspannen. Niet zo gek dus, dat de schommelstoel weer helemaal terug is. Waar je de mooiste koopt? Lees snel verder.

Nostalgie in een modern jasje

Het is niet alleen heerlijk ontspannend om er in heen en weer te wiegen, de schommelstoel brengt dankzij zijn nostalgie sowiewso veel sfeer met zich mee. Hij werd lange tijd als ouderwets beschouwd, maar de schommelstoel heeft zijn comeback gemaakt. Schommelstoelen zijn er dan ook niet meer alleen in landelijke stijl, maar ook in een modern jasje.

Binnen én buiten

De schommelstoel is overal in huis een aanwinst. In de huiskamer om na werk in neer te ploffen met een kleedje en een goed boek. Op de babykamer is de schommelstoel erg functioneel om je kleintje in slaap te wiegen. En breekt de lentezon door, of wil je op een zomeravond nog genieten van de laatste zonnestralen? Zet de schommelstoel op je favoriete plekje in de tuin. Kussens erop en heen en weer wiegen maar. Haal hem ’s avonds wel naar binnen; niet alle materialen zijn geschikt om buiten te blijven staan.

Inspiratie

Benieuwd hoe je jouw schommelstoel leuk kunt stylen? Of wil je zelf een schommelstoel maken? Doe via de ideeën hieronder inspiratie op.

Schommelstoel kopen

In de vtwonen shop vind je schommelstoelen in verschillende woonstijlen. Landelijk, modern, gestoffeerd, voor binnen én voor buiten. Zit er iets voor jou tussen?

nog meer: