Shopgids: muurornamenten

Muurornamenten zijn een sieraad voor je huis. Of je nou kiest voor een hertenkop, een verzameling mooie borden of een barokke kruldecoratie, met een muurornament geef je de wand karakter en sfeer. Wil je een of meer muurornamenten kopen en ben je benieuwd naar het aanbod? Lees dan snel verder!

Muurornamenten kopen

Denk je bij muurornamenten aan opgezette buffelkoppen, stenen engeltjes en klassieke consoles? Er is nog zoveel meer! Sterren, bloemen, veren, blaadjes, mooie spreuken, skylines van bekende metropolen, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een 3D-muurdecoratie van.

Stoer, landelijk of urban?

Voor elke woonsmaak zijn er wel passende muurornamenten te vinden. Houd je van landelijk, dan zijn er rotan muurmandjes om kleine planten in te hangen. Geweien, schedeltjes en dierenkoppen van hout, riet of kunststof doen het goed bij een stoere woonsmaak. Voor de kinderkamer zijn er exemplaren in zacht pluche. Liever wat ingetogener? Kies dan voor een houten hart of minimalistische ster. Voor liefhebbers van de bohemian stijl zijn er macramé wandkleden. En globetrotters vallen vast als een blok voor de metalen skylines van bekende metropolen.

Inspiratie

Meer mooimaak-ideeën voor de muur en decoratietips voor je huis? Kijk hieronder voor inspiratie!

nog meer: