Shopgids: kledingrek

Kleding hoort netjes opgehangen en opgevouwen in de kast– toch? Welnee: je mag je kleding natuurlijk ook aan de buitenwereld laten zien! Kleding komt nergens zo mooi tot zijn recht als aan een stevig kledingrek. Je kunt op die manier van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat naar je favoriete shirts, truien, broeken en jurken kijken. Zo doe je ook al meteen de hele dag inspiratie op voor de volgende dag. Hoe je een kledingrek het beste stylet en een mooie plek geeft in je huis, lees je hier.

Welke soorten?

Sommige kledingrekken zet je tegen de muur, terwijl andere juist heel goed op zichzelf kunnen staan. Bepaalde kledingrekken zijn geschikt om aan de kant te rijden of te schuiven, zodat je nog meer ruimte creëert. Er zijn zelfs kledingrekken met ruimte voor je schoenen. Zo raak je die ook nooit meer kwijt en kun je ze meteen aantrekken als je ze nodig hebt.

Kledingrek inspiratie

Een kledingrek staat mooi in elke slaapkamer. Zet hem bijvoorbeeld in een knusse hoek, of laat je kleding juist optimaal tot hun recht komen tegen een hoge wand. Ook kun je een kledingrek gebruiken als ruimteverdeler, bijvoorbeeld aan het voeteneind van je bed. Zo maak je van je bed een afgeschermde plek.

Kledingrekken en ladders

Zoek je naar meer manieren om je kleding op een speelse manier op te bergen, zodat je er naar kunt blijven kijken? Kijk dan ook eens bij onze ladders. Heel geschikt om kleding overheen te draperen!

Kledingrek kopen

Ben jij ook op zoek naar zo’n mooi én functioneel kledingrek van hout, metaal of een combinatie? Speur niet langer door en shop hier je nieuwe favoriete kledingrek, bijvoorbeeld in hemels wit of stijlvol zwart.

nog meer: