Shopgids: kandelaars

Kaarsen brengen gezelligheid in huis op een regenachtige dag of in de tuin op een zwoele zomeravond. Voor iedere gelegenheid en voor iedere woonstijl zijn er passende kandelaars te vinden. Ze geven een speciaal lichteffect in huis en daarnaast is de kandelaar een mooie accessoire in je interieur. Benieuwd welke items je in de shop van vtwonen vindt? Lees dan snel verder.

Soorten kandelaars

In de shop van vtwonen vind je kandelaars in allerlei woonstijlen. Met zwart metaal en robuust hout creëer je stoere en industriële stijl in huis en met strakke vormen breng je design accessoires in huis. Plaats een kandelaar op de gedekte tafel voor een diner bij kaarslicht of als lichteffect op de salontafel of in de vensterbank.

Mix & Match: kandelaars en waxinelichthouders

Om een levendige sfeer in je interieur te brengen, combineer je meerdere kandelaars, waxinelichthouders en kaarsen in verschillende vormen en formaten. Zet ze bijvoorbeeld samen op een dienblad, zodat het één geheel vormt.

Waxinelichthouders & kandelaars kopen

In de shop van vtwonen vind je kandelaars en waxinelichthouders in allerlei vormen, maten, kleuren, materialen en van diverse merken. Neem een kijkje bij de collectie van House Doctor of HKliving. Maak gebruik van de filters in de shop om jouw favoriete kandelaar te vinden.

nog meer: