Shopgids: gebaksbord

Gebaksborden: onmisbaar tijdens een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Gebaksborden zorgen ervoor dat je de taart, cake of ander lekkers op een stijlvolle manier kan serveren. Ook andere hapjes komen extra goed tot hun recht op een mooi bordje. Ben je benieuwd wat voor soorten gebaksbordjes er allemaal zijn, lees dan snel verder.

Tijd voor taart

Het is altijd tijd voor taart! Mits je mooie gebaksbordjes in huis hebt natuurlijk. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, in allerlei kleuren en met verschillende dessins. Op een wit bordje komt je taart extra mooi uit – een gekleurd gebaksbordje maakt hem juist extra feestelijk. Ga voor een set van dezelfde gebaksborden, of mix en match de gebaksbordjes met elkaar voor een speelse uitstraling. Voor de allerkleinste lekkernijen, zoals bijvoorbeeld petit four, zijn er ook extra kleine gebaksbordjes.

Vrolijke motieven

Een plak cake met slagroom en (heel veel) spikkels ziet er nog vrolijker uit op een bordje in een frisse kleur. Roze, geel, of met een leuke dierenprint. Geef de gebaksbordjes een mooi plekje in de glazen buffetkast en ze brengen meteen kleur in jouw huiskamer.

Inspiratie

Wil je weten hoe je gebaksbordjes mooi verwerkt in een tafelstyling? Wat je kunt doen met gebaksborden die kapot zijn gevallen? Of heb je sowieso inspiratie nodig? Bekijk de inspiratie-artikelen hieronder.

Zet je taart op een voetstuk

Zet de taart voor je hem aansnijdt op een taartplateau op tafel. Gebaksbordjes op tafel, kaasjes uitblazen en aansnijden maar! Zo maak je van het taart eten een extra feestelijk moment. Taartplateaus zijn er in allerlei materialen en kleuren: van vrolijk gebloemde tot klassiek glazen exemplaren. Kies een taartplateau die bijvoorbeeld bij de gebaksbordjes past voor één geheel. Als de taart dan op is, ziet er er nog steeds gezellig uit dankzij de mooie gebaksbordjes en het taartplateau. Want die zijn al een feestje op zich!

nog meer: