Shopgids: fotolijst

Een foto van een speciaal moment en mooie plaatjes verdienen een prominent plekje in een fotolijst. Hang de fotolijst aan de muur, zet het item op de kast of op de vensterbank. Op zoek naar ideeën om de fotolijstjes op een speelse manier op te hangen? En benieuwd waar je de mooiste koopt? Lees snel verder.

Mix & match met fotolijstjes

Met fotolijsten maak je de muur persoonlijk en creëer je een unieke uitstraling. Welk fotolijstje past bij jouw stijl? In een industrieel interieur kies je voor lijsten van staal en hout en bij een bohemian stijl passen gouden exemplaren. Daarnaast is het mogelijk om je foto’s op andere manieren te etaleren. Combineer foto’s in verschillende groottes en kleuren in een fotoboom, aan een fotowand of op een fotolijstplank.

Inspiratie

Ben je benieuwd naar DIY’s met foto’s én zoek je inspiratie om jouw interieur persoonlijk te maken? Doe hieronder ideeën op.

Fotomuur

Wil je een fotomuur maken? Als je je favoriete foto’s geselecteerd hebt, is het tijd om te schuiven. Voordat je begint met het creëren van de fotomuur is het slim een plan te hebben voor de compositie. Leg bijvoorbeeld eerst alle fotolijsten op de grond en blijf ermee schuiven totdat je de ideale compositie hebt gevonden die bij jouw interieur past.

Fotolijstplank

Wanneer je veel fotolijsten hebt, het leuk vind om regelmatig van compositie te wisselen en niet teveel gaten in je muur wilt boren, is een fotolijstplank een ideale optie. Op een fotolijstplank zet je diverse staande fotolijsten georganiseerd neer. Kies voor een brede plank om naast de fotolijsten ruimte te maken voor een plantje of accessoire.

Fotolijst kopen

Heb je veel fotolijsten, houd je ervan om af en toe te wisselen van compositie en wil je niet teveel gaten in je muur? Een fotolijstplank kan de ideale optie zijn! Met een fotolijstplank kan je jouw lijstjes georganiseerd neerzetten in jouw persoonlijke stijl. De plank is zelfs breed genoeg om naast een aantal fotolijsten een plantje of andere accessoire toe te voegen.