Shopgids: bijzettafel

Een bijzettafel is leuk én multifunctioneel. Naast de bank of het bed, in de keuken of hal: een bijzettafel komt in elke kamer van pas. Gebruik ‘m bijvoorbeeld als vaste plek voor de post of tijdschriften. Zet er een paar kaarsen, een grote vaas met bloemen of mooi ornament op. Of gebruik de bijzettafel als kruk of nachtkastje. Kortom: met een bijzettafel kun je alle kanten mee op! Wil je een bijzettafel kopen? En ben je benieuwd waar je uit kunt kiezen? Lees dan snel verder.

Welke vorm?

Bijzettafels zijn er in allerlei vormen. Rond, vierkant, ovaal of in de vorm van een zeshoek. Ben je meer op zoek naar een unieke bijzettafel? Kies dan voor een gedurfd ontwerp, zoals een plateaubijzettafel of een salontafel met opengewerkt frame. Keuze genoeg!

Inspiratie

Wil je weten wat je allemaal met een bijzettafel kunt doen? Doe hieronder ideeën op!

Welk materiaal?

Nu je weet welke vorm je bijzettafel moet hebben, is het tijd om te kijken naar het materiaal. Op dit moment is het een trend om verschillende bijzettafels met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor een houten bijzettafel en een van rattan/rotan. Of combineer een marmeren tafeltje met een van glas. Wil je je bijzettafel in de tuin neerzetten? Kies dan voor bamboe, hout of metaal, deze materialen zijn makkelijk te onderhouden en kunnen tegen een stootje. Let wel op dat de bijzettafel ook echt voor buiten geschikt is. Ben je op zoek naar een eyecatcher? Gebruik dan een leren poef of houten kist als bijzettafel.

Welke kleur?

Tot slot is het belangrijk om te bepalen welke kleur de bijzettafel moet hebben. Kies bijvoorbeeld voor zwart of wit als op zoek bent naar een simpele maar stijlvolle bijzettafel. Ben je juist op zoek naar een kleurrijke toevoeging aan je interieur? Ga dan voor goudkleurig, dieprood of donkerblauw. Kleuren die meersfeer geven aan de kamer. Wil je liever een tijdloos item? Kies dan voor een glazen bijzettafel. Dankzij zijn transparante look is deze niet zo aan trends gebonden.

nog meer: