Shopgids: barkruk

Een barkruk geeft een stijlvolle twist aan ieder interieur. Met een lekker glas wijn en een tijdschrift in de hand geniet je van ’s ochtends tot ’s avonds aan de bar. Barkrukken kan je bij het aanrecht plaatsen, in de keuken of aan het kookeiland. Zo wordt koken een gezamenlijke activiteit. Heb je een echte bar waaraan je barkrukken kwijt kan? Dan heb je de lotto gewonnen, bij wijze van spreken! Barkrukken zijn ook in de zomer hartstikke handig: ze staan heel leuk aan een statafel in de tuin. Hoe dan ook: een hoge barstoel is gegarandeerd een aanvulling op jouw inrichting.

Mix & match

Laat je barkrukken mooi matchen met het blad van je tafel of je aanrecht. Of ga juist voor een spannend contrast, zoals donker gelakt hout met licht mat kunststof. Of wat dacht je van barkrukken met een zitting in ruw donker leer, gecombineerd met een glad bladoppervlak? Leef je uit.

Zwart: altijd goed

Wie goed wil zitten, gaat voor barkrukken in een neutrale kleur zoals wit of zwart. Maar je hoeft natuurlijk niet allemaal dezelfde barkrukken te kiezen. Ga voor speels met barkrukken in verschillende stijlen, in dezelfde kleur of juist in verschillende tinten.

Barkrukken inspiratie

Ben je benieuwd hoe je jouw barkrukken helemaal onderdeel kan laten zijn van je interieur? Check onze tips en DIY’s hier.

Barkruk kopen

Ben jij ook op zoek naar een stijlvolle én praktische barkruk? Zorg er dan voor dat je barkrukken de juiste hoogte hebben. Dan weet je zeker dat ze niet alleen bij elkaar passen qua stijl en kleur, maar ook qua formaat. Let daarbij ook op de hoogte van het blad van het aanrecht of de bar zelf.