Shopgids: barkruk

Een barkruk geeft een stijlvolle twist aan ieder interieur. Met een lekker glas wijn en een tijdschrift in de hand geniet je aan een bar van de ochtend, middag of avond. Barkrukken kun je neerzetten bij het aanrecht in de keuken of aan het kookeiland, zodat koken een echte gezamenlijke activiteit wordt. Of heb je een echte bar waaraan je barkrukken kwijt kunt? Dan bof je helemaal! Barkrukken zijn ook in de zomer hartstikke handig: ze staan dan heel leuk aan een statafel in de tuin. Hoe dan ook: een hoge barstoel is gegarandeerd een aanvulling op jouw inrichting.

Mix & match

Laat je barkrukken mooi matchen met het blad van de tafel of het aanrecht. Of ga juist voor een spannend contrast, zoals donker gelakt hout met lichte, matte kunststof. Ook mooi: barkrukken met een zitting ruw donker leer, gecombineerd met een glad werkblad. Leef je uit.

Zwart: altijd goed

Kies je allemaal dezelfde barkrukken, of wil je juist een statement maken, door verschillende krukken neer te zetten? En wat doe je dan met de kleur? Of je nu voor variatie kiest of niet: de zwarte barkruk doet het altijd goed. De witte trouwens ook.

Barkrukken inspiratie

Ben je benieuwd hoe je jouw barkrukken onderdeel kunt laten zijn van je interieur? Check onze tips en DIY’s hier.

Barkruk kopen

Ben jij ook op zoek naar een stijlvolle én praktische barkruk? Zorg er dan voor dat je barkrukken de juiste hoogte hebben. Dan weet je zeker dat ze niet alleen bij elkaar passen qua stijl en kleur, maar ook qua formaat. Let daarbij ook op de hoogte van het blad van het aanrecht of de bar zelf.

nog meer: