Shopgids: badkameraccessoires

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook van je badkamer kan je een verrassend knus plekje maken. Met een zachte badmat, schone handdoeken en heerlijk geurende kaarsjes is een badkamer in no time om te toveren tot een heus paradijs. Ook kunnen handige badkameraccessoires ervoor zorgen dat je op je gemak je ochtend- en avondritueel doorloopt. Zo struikel je niet continu over al die vuile was en hangen de handdoeken altijd netjes op hun haakje. Hoe je rust, reinheid en regelmaat creëert in jouw badkamer, lees je hier.

Hang het op

In de ideale wereld hangt en ligt alles in huis perfect op zijn plek, ook in de badkamer. Inderdaad: in de ideale wereld. Maar die ideale wereld kan je een stuk dichterbij halen met deze handige accessoires voor in de badkamer. Wat dacht je van al deze verschillende handdoekophangers, handdoekhaakjes, handdoekklemmen, deurhangers en rekken? Zo vind je nooit meer een handdoek of kledingstuk op een plek waar je het niet wilt.

Badkameraccessoires inspiratie

Benieuwd hoe je niet alleen je woonkamer, maar ook je badkamer kan omtoveren tot een urban jungle? Of ben je op zoek naar tips en trucs voor het verbouwen van je eigen badkamer? Ideeën en DIY’s vind je hier.

Plek voor de tandenborstel

Het is misschien wel de allergrootste irritatie in huis: die rondslingerende tandenborstel, die overal te pas en te onpas opduikt. Is het niet op het toilet, dan is het wel op het nachtkastje. Gelukkig is er een oplossing: die tandenborstel blijft altijd braaf in de badkamer als iedereen hem kan neerzetten in zo’n mooie tandenborstelhouder of beker.

Goed geurtje

Een badkamer met een fijne geur zorgt er meteen voor dat je je in je eigen hammam waant. Zet een paar heerlijke geurstokjes neer, zodat ze telkens weer een heerlijke geur afgeven. Of ga voor een lekkere geurkaars, die precies ruikt zoals jij het zou willen. Natuurlijk niet alleen heel erg leuk voor in de badkamer, maar ook in iedere andere ruimte in huis.