Steen met karakter: superchic van keuken tot badkamer

In samenwerking met Cosentino

Vloerbekleding in Sabia en wandbekleding in Marmorio

 Beeld

Tijdloos, licht én waanzinnig mooi te combineren met aardse tinten en materialen voor een sober-chic maar warm interieur. Wie valt er niet als een blok voor de looks van natuursteen? Helemáál wanneer schoonheid en functionaliteit hand in hand gaan.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Cosentino

Sterke speler

Mooi, praktisch én oersterk. Dat is het innovatieve materiaal Dekton van Cosentino. Gaat er bij de naam Dekton niet direct een belletje rinkelen? Dan stellen we dit knappe materiaal graag even aan je voor. Dekton is een mengsel van meer dan twintig natuurlijke mineralen die zich met behulp van een speciale technologie aan elkaar hechten. Het resultaat: een steen die qua hardheid en kracht met niets te overtreffen is.

Bella Italia

Van badkamer tot keuken: krachtpatser Dekton leent zich voor allerlei ruimtes en toepassingen in huis. En dan hebben we ‘t nog niet eens gehad over de looks: met een keuze uit meer dan zestig (!) natuurlijke kleuren en texturen zijn de mogelijkheden oprecht eindeloos. En dan zijn er ook diverse collecties om verliefd op te worden. Onze favoriet? De nieuwe collectie Pietra Kode, die geïnspireerd is op klassieke Italiaanse stenen, maar ontworpen is met oog op de toekomst. Een collectie die bestaat uit zeven nieuwe kleuren geïnspireerd op drie series: Vicenza, Travertin en Ceppo di Gré. Dankzij de neutrale, aardse tinten geeft de natuursteen elke ruimte direct een warme, luxe sfeer.

Lees verder onder de advertentie
null Beeld Keukeneiland, vloer en wanden in de kleur Avorio
Beeld Keukeneiland, vloer en wanden in de kleur Avorio

Harmonie in de keuken

In de keuken is het vaak een drukke boel. Hoe fijn is het dan om met materiaal een rustige, relaxte sfeer te creëren? Steen met een lichtbeige tint zorgt direct voor harmonie. Extra mooi is om het materiaal te laten doorlopen aan de zijkant van het kookeiland, of zelfs op de vloer en wand. Dit vormt een prachtige combi met blank hout, riet en aardewerk. Wissel hoekige lijnen af met ronde vormen – alles in dat gedempte, aardse kleurenpalet. Ook fijn: werkbladen van Dekton zijn bestand tegen de meest hardnekkige vlekken. Hierdoor maak je ze heel gemakkelijk schoon, plus het vergt weinig onderhoud.

null Beeld  Vloer en wanden in de kleur Avorio
Beeld Vloer en wanden in de kleur Avorio
Lees verder onder de advertentie

Spa-gevoel in de badkamer

Van vloer tot wand en zelfs de douchebak: door voor de gehele badkamer voor één warme grijstint van Dekton te kiezen ontstaat een serene sfeer. Bovendien: een groot formaat tegels, betekent minimale voegen. Dat oogt mooi strak én is bovendien wel zo hygiënisch, want minder kans op schimmel. Houten accessoires versterken het natuurlijke spa-gevoel in de badkamer. Terwijl mat zwarte elementen voor een stoere twist zorgen, denk aan de kraan, douchekop en het frame van de glazen douchewand.

null Beeld Vloer in Ceppo en meubelbekleding in Nebia
Beeld Vloer in Ceppo en meubelbekleding in Nebia

Mix & match in de woonkamer

In de woonkamer ontstaat een spannend effect als je durft te kiezen voor verschillende steenstructuren. Wat dacht je van een blauwgrijs kiezelpatroon op de vloer, geïnspireerd op de Italiaanse Ceppo di Gré-steen? Combineer dit met een fijnkorrelige grijze steen op de wand (eventueel mét wandbank!) en laat je verrassen door het luxe, serene effect dat dit geeft. Nog een stap verder gaan: laat dan zelfs meubels (hallo salontafel) uitvoeren in Dekton. Combineer met zachte stoffen, zoals een aaibare fauteuil en een vloerkleed van geweven jute, voor jouw ideale sober-chic interieur met een warme touch.

Lees verder onder de advertentie

Ook een steengoed ontwerp in gedachten voor jouw interieur? Ontdek alle mogelijkheden van Dekton op de website van Cosentino en ga voor de ultieme mix van schoonheid en functionaliteit.