Laat buiten stralen

In samenwerking met Buitenhof Tuinmeubelen

null Beeld

Zomer in zicht? Maak van je buitenruimte een klein paradijs en zelfs het einde van een lange werkdag voelt als vakantie. Neerploffen, ogen dicht, genieten maar.

Lees verder onder de advertentie

Een op en top voorjaarsgevoel begint bij lekker veel buiten zijn. Met een comfortabele loungeplek of hippe tuinset tover je je terras in een handomdraai om tot tweede huiskamer en maak je van buiten de beste plek van het huis. Vakantiegevoel? Check! Drie ideeën voor dit seizoen.

null Beeld

Natuurtalent

Lekker ontspannen en tegelijk de natuur een handje helpen: dat is buitenleven op zijn best. Want genieten van de tuin betekent óók zoveel mogelijk kiezen voor milieuvriendelijke materialen. Meubelen van teakhout of bamboe zijn duurzaam geproduceerd, gaan jarenlang mee en zijn gemakkelijk te onderhouden. Een buitentapijt van gerecycleerde flessen eronder en het genieten kan beginnen.

Lees verder onder de advertentie
null Beeld Mooi en duurzaam: een buitentapijt van gerecycleerde petflessen.
Beeld Mooi en duurzaam: een buitentapijt van gerecycleerde petflessen.
null Beeld Groen is een populaire kleur in de tuin dit seizoen.
Beeld Groen is een populaire kleur in de tuin dit seizoen.

Puur geluk

Dat groen een echte smaakmaker is voor binnenshuis is inmiddels algemeen bekend. Maar ook op het terras zorgt deze kleur voor een oase van rust en ontspanning. Ga voor een groen vloerkleed, groene kussens of zelfs groene tuinmeubelen. Ook populair dit seizoen: warme, aardse tinten zoals beige, zand en terracotta.

Lees verder onder de advertentie
null Beeld Rondingen geven een zetel of stoel een vriendelijke uitstraling.
Beeld Rondingen geven een zetel of stoel een vriendelijke uitstraling.

Zachte rondingen

Ronde, organische vormen zorgen meteen voor een vriendelijke en zachte uitstraling. Een zetel met een ronde rugleuning bijvoorbeeld, of een ronde tafel en ronde kussens op de stoelen. Met organische vormen heb je bovendien geen last van scherpe hoeken aan tafels of zetel, dat maakt ze nog ook nog eens kidsproof.

Dat zit goed! Bij Buitenhof tuinmeubelen vind je loungesets, tuinsets, parasols en accessoires in elke stijl en voor elke buitenruimte. Ontdek nog veel meer inspiratie en trends op buitenhof-tuinmeubelen.be

Lees verder onder de advertentie