Een keuken met klasse: zo geef je jouw kookpaleis een luxe upgrade

Lekker veel werkruimte, de nieuwste technische snufjes en vooral: mooie,  gebruiksvriendelijke materialen. Dat zijn dé ingrediënten voor een fijne, luxe keuken voor jarenlang kookplezier. 

In samenwerking met Neolith

Stijlvol & praktisch

De beste manier om de keuken een stijlvolle uitstraling te geven is met mooie materialen. Maar knappe looks alleen zijn niet genoeg. Een fijne keuken draait bovenal om kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Op zoek naar de ultieme combi van design en functionaliteit? Neolith is een gesinterde steen – dus zeer hoge kwaliteit – die wordt geproduceerd in Spanje. Dit honderd procent natuurlijke materiaal heeft geweldige eigenschappen.

Smaken verschillen

Waar de een houdt van strak en modern, geeft de ander de voorkeur aan een klassieke keuken. Neolith heeft een uitgebreid gamma ontwerpen, afwerklagen en verschillende diktes. De collecties zijn geïnspireerd op natuurlijke en industriële materialen, denk aan hout, staal, beton en geaderd marmer. Oneindig veel designmogelijkheden dus, dankzij de grote verscheidenheid aan texturen. Wat dacht je van een stoere staallook keuken? Of een kookeiland met de allure van Italiaans marmer?

Lust voor het oog

Neolith is een ultrasterk materiaal dat extreem goed bestand is tegen krassen, hoge temperaturen en de meeste chemische vloeistoffen. Daarbij is het ook nog eens vlekkenresistent, hoera! Da’s nog eens zorgeloos kokerellen. Een fijn alternatief voor echt natuursteen, staal of beton dus, met allerlei praktische voordelen. En dankzij de hoge kwaliteit is het materiaal een lust voor het oog én om aan te raken.     

Toppunt van luxe

Een mooie, onderhoudsvriendelijke keuken is het toppunt van luxe. Doordat Neolith een materiaal is dat kan worden verwerkt met minimale tot geen naden, oogt de keuken mooi strak. Bovendien is Neolith ook nog heel hygiënisch doordat het materiaal niet poreus is, vrijwel naadloos wordt verwerkt en heel goed schoon te maken is. Je kunt hierdoor zelfs direct op het keukenblad eten bereiden. Vergeet alleen niet om van tevoren het materiaal te desinfecteren – en nee, geen zorgen, ook daar kan het materiaal tegen. Wat een uitvinding!

Tijd voor een keukenmake-over? Laat je inspireren door alle mogelijkheden met Neolith en til je keuken zowel qua looks als functionaliteit naar een hoger niveau. Ook fraai: het bedrijf heeft in 2019 de status van ‘carbon-neutraal’ gekregen. Neolith is daarmee een van de meest milieuvriendelijke materialen in de markt.

nog meer: Samenwerking