De juiste tuinstyling voor elke gelegenheid

beeld vtwonen Beeld

De zomer is volop in aantocht. En dat betekent meestal gezellig barbecueën, heerlijk brunchen of een avondje loungen. Maar voor welke tuinstyling ga je dan best? Wij helpen je op weg! (In samenwerking met Hanolux) 

Lees verder onder de advertentie

Voor een geslaagde BBQ

Niets schreeuwt meer ‘barbecue’ dan de verleidelijke geur van smeulend houtskool. Het merendeel van de Belgen holt op zo’n moment al snel naar de lokale beenhouwer om nog een kleine voorraad vlees in te slaan en last-minute een barbecue te organiseren. Maar heb je wel het geschikte toestel in huis? Met een Ofyr bbq haal je een toestel van topkwaliteit in huis. Deze kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als zeer efficiënt kookoppervlak om op te barbecueën. Na het barbecueën kan je ‘m zelfs gebruiken als vuurschaal. Nu nog een tuinset die je kan vergroten en verkleinen en je bent zeker dat al je vrienden een plekje hebben aan tafel. Denk ook aan een goede parasol om je te beschermen tegen de felle zon.

beeld vtwonen Beeld

Voor een heerlijke brunch

Dé trend voor 2019 beloofde “alles rond” te worden in de tuin. Een ronde tafel is niet alleen erg mooi, maar ook praktisch: je kan namelijk met iedereen een praatje maken. Voor een uitgebreide brunch is een lange tafel echter een betere optie. Ga voor een mooi aangeklede tafel met kleurthema en zet zeker een bloemetje om de tafel op te fleuren. Alle verschillende gerechten verzamel je in het midden van de tafel. En dan nu: doorgeven en smullen maar!

Lees verder onder de advertentie

Voor de perfecte loungeavond

Na een zware werkdag neerploffen in je loungeset met een aperitiefje en de zon op je huid, zo ziet de ideale zomeravond eruit. Met op maat gemaakte buitenkussens in weerbestendige stof maak je jouw loungeplek echt comfortabel. Het belangrijkste van je tuinstyling is om de gezelligheid van je interieur door te trekken naar je buitenterras. Kleed je tuin aan met verlichting en andere decoratie om dat echte woonkamer-gevoel te creëren.

Extra leuk: met dezelfde tegels binnen als buiten wordt de tuin of het terras letterlijk een verlengstuk van je woonkamer.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Voor een (minder zwoele) zomeravond

Van zodra de zon ondergaat en de avond valt, dalen de temperaturen al snel. De meesten onder ons vluchten bij zo’n fris briesje naar binnen, maar met een terrasverwarmer hoeft dat niet langer! Je kan de avond gewoon verderzetten en heerlijk blijven napraten. Zonder extra dekentje weliswaar!

Over Hanolux

Alles voor jouw tuinstyling kan je shoppen bij Hanolux, de winkel voor wellness en outdoor living. Het familiebedrijf is met hun showroom van 3.000 m² een begrip tot ver buiten Turnhout. Je vindt er alle topmerken en service staat hier altijd voorop.

Bron: in samenwerking met hanolux.be.

Lees verder onder de advertentie