Coffee corner at home: 3x anders gestyled

Als er iéts is wat het afgelopen jaar ons heeft bijgebracht, is het wel de waardering voor ons eigen huis. Van werken tot ontspannen, we doen het allemaal graag vanuit onze veilige cocon, en dan nog wel het liefst met een heerlijk dampende kop koffie erbij. Een fijne koffieplek kan bij je thuis dan ook niet ontbreken. Stylist Anne-Catherine Gerets laat zien hoe dat kan.

In samenwerking met Philips

Met de LatteGo volautomatische espressomachine maak je in een mum van tijd het perfecte kopje koffie.

Style je koffiemachine op je werkplek. Zo heb je altijd een lekkere opkikker bij de hand.

Thuiswerkplek

Persoonlijke spullen en een goed koffiezetapparaat maken van een bureauruimte een ware thuiswerkplek. Plaats het koffiezetapparaat op een trolley zodat je hem bij gebruik dichterbij kunt schuiven en na gebruik opnieuw netjes weg kan rijden. Zet op je trolley ook de nodige koffie-accessoires zoals verse koffiebonen en mooie mokken. Zo is een extra dosis energie steeds binnen handbereik!

Een espressomachine mag in de keuken zeker niet ontbreken.

Met deze volautomatische espressomachine bereid je een heerlijke kop koffie zonder dat je enige barista skills nodig hebt.

Keuken

Als er één ruimte is waar een koffieapparaat onmisbaar is, dan is het wel de keuken. Niets zo heerlijk als een kop koffie bij het ontbijt ’s ochtends, als vieruurtje of als afsluiter van een lekker etentje. Durf te investeren in een kwalitatief hoogwaardige espressomachine zoals de Philips LatteGo Serie 5400. Met deze volautomatische espressomachine bereid je een heerlijk schuimende kop koffie met verse bonen zonder dat je enige barista skills nodig hebt. Aangezien het melksysteem maar uit twee onderdelen bestaat, is het trouwens gemakkelijk en snel schoon te maken. Lekker praktisch.

Met de LatteGo espressomachine heb je steeds een lekkere kop koffie binnen handbereik.
Een coffee corner kan je op zoveel verschillende manieren stylen.

Woonkamer

Een gestolen momentje in de zetel? Met een koffiehoek in de woonkamer wordt je rustmoment nog net dat beetje intenser. Maak van je koffiehoek een ontspannende plek waar je je geborgen voelt. Dat doe je door hem te decoreren met persoonlijke spullen, souvenirs en enkele van je favoriete boeken.

Nóg fijner is het om bij je thuis met vrienden of familie lekker bij te praten bij een schuimende latte of straffe espresso. De Philips LatteGo Serie 5400 bereidt twaalf verschillende koffievarianten waardoor je zonder verpinken alle koffiewensen van je bezoek inlost. Stel ook nog eens gemakkelijk je persoonlijke voorkeuren in en pas de instellingen voor koffiesterkte en de hoeveelheid koffie en melk eenvoudig aan. Koffieklets op maat!

Benieuwd naar meer?

Benieuwd naar meer tips voor de perfect gestylede coffee corner bij je thuis? In deze video’s ontdek je al Anne-Catherines goede raad. Wil je zelf een Philips LatteGo espressomachine in huis? Lees dan zeker dit artikel voor meer informatie.

De Philips LatteGo 5400 Serie

Met de Philips LatteGo 5400 Serie maak je koffie zoals je die bestelt bij de barista om de hoek: met verse bonen en volledig naar je eigen smaak. Het toestel bereidt tot 12 verschillende koffievariaties, met of zonder melk en laat het ook toe om je koffie te personaliseren met bijvoorbeeld een extra shot. Je voorkeuren sla je gewoon op. Bovendien is het apparaat ook gemakkelijk schoon te maken. Het melksysteem bestaat maar uit 2 onderdelen en is makkelijk onder de kraan of in de vaatwasmachine te reinigen.


nog meer: Samenwerking