De mooiste raambekleding volgens vtwonen

Wat hangt er bij jou thuis voor het raam? Vouwgordijnen in de woonkamer, jaloezieën in de serre, rolgordijnen in de slaapkamer. Er zijn tal van mogelijkheden. vtwonen koos haar favoriete raambekleding in samenwerking met Luxaflex. Uiteraard gemaakt van de mooiste materialen en in echte vtwonen kleuren.

vtwonen favorites raambekleding
vtwonen favorites luxaflex raambekleding

vtwonen favorites luxaflex outdoor raambekleding

Raambekleding magazine

Elke ruimte in huis vraagt om een ander soort raambekleding. Maar welke kies je? Het aanbod is enorm. Om jou te helpen heeft vtwonen alvast een voorselectie gemaakt uit de collectie van Luxaflex: de vtwonen favorites. In maar liefst twee digitale magazines vind je de keuze van vtwonen terug. Het uitgangspunt: tijdloos en basic maar toch licht en sprankelend. Ook aan zonnewering is gedacht, voor buiten als binnen.

Zoals je van vtwonen gewend bent, gaan we voor mooie materialen én kwaliteit. Ook wat betreft raamdecoratie. Met de innovatieve producten van Luxaflex en het veelzijdige kleurenpalet van vtwonen richt je je huis in met je eigen stijl.

Terug van weggeweest

Trends komen en gaan, ook in je huis. Een hele tijd waren lamellen minder populair. Maar wist je dat ze weer terug zijn? Extra brede lamellen met een grof geweven linnen look zijn helemaal van nu. Vooral als je kiest voor een opvallende kleur, zoals fris olijfgroen. De lamellen van Luxaflex® zijn wel 250 mm breed, voor een extra stoere uitstraling.

Raamdecoratie heeft door de jaren heen een transformatie ondergaan. Had je vroeger enkel keus uit aluminium jaloezieën in wit of zwart. Tegenwoordig zijn ze er in elke denkbare kleur en ook in hout en stof! Zo zorgen de Silhouette® Shades voor een superzachte lichtinval. Wij kozen vijf vtwonen tinten uit die goed in elk interieur passen. Van wit, tot grijs en groen.

De outdoor favorites

Trek de stijl van je huis door naar buiten. Maak van je tuin een sfeervolle plek met een zonnescherm of markiezen. Heb je een strak interieur? Ga dan voor een basic zonnescherm met een verticale streep. Een landelijke inrichting? Dan passen de markiezen beter. Zo maak je van je terras of buitenkamer een knusse en romantische plek. Zowel overdag als ’s avonds. Kaarsen aan en genieten!

Zonwering buiten bepaalt ook de lichtinval en warmte binnen. Screens houden warmte, licht en nieuwsgierige blikken buiten. vtwonen koos drie favoriete dessins voor een verrassende look van je zonnewering. Bijvoorbeeld het basic witte screen met een print van kiezels en stenen. Dat geinige detail geeft nét even dat beetje extra aan je huis.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!

nog meer: raamdecoratie