Houten jaloezieën voor een warme sfeer in huis

De jaloezieën op de foto geven de kamer een prachtige warme sfeer. Met de juiste houten jaloezieën kun jij dat ook bereiken in je huis.

houten jaloezieën

Warmte creeëren met houten jaloezieën

Om warmte te creëeren en kleur toe te voegen is in de woonkamer op de foto voor een decoratieve ladderband in linnenlook bij de vergrijsde jaloezieën gekozen. De koof is hetzelfde afgewerkt als de jaloezieën. Voor meer inspiratie met jaloezieën kijk je bij DTUCH. Houten jaloezieën zijn vergelijkbaar met houten blinds. Beide brengen sfeer en warmte in huis. Er zijn heel veel soorten houten jaloezieën met verschillende kleuren, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden.

vtwonen favorites

Je huis gaat leven met de vtwonen favorites van Luxaflex. Rolgordijnen, jaloezieën en buitenscreens maken van je huis een sprankelend thuis. Effen, subtiel gestreept of met een stijlvol dessin… alles kan! Kijk in het boekje met vtwonen favorites voor onze favorieten, met ook prachtige hoouten jaloezieën van luxaflex. Houten jaloezieën voelen zich overal thuis! Je kunt hier ook meer lezen over de vtwonen Luxaflex collectie. De houten jaloezieën uit onze collectie hebben een warme wittint. Ze vangen het daglicht dat van bovenaf invalt en kaatsen het naar binnen toe. Trek ze ‘s avonds dicht, en ze weerkaatsen lamp- en kaarslicht – nooit een te donkere kamer dus.

Licht in huis

Lichtliefhebbers opgelet: er bestaat ook raambekleding die het lichter maakt, juist als hij dicht is! Ideaal voor een kamer op het noorden is de Luxaflex vtwonen Trendcollectie, met kleuren die doen denken aan strand, krijt en duinen. Doordat deze jaloezieën zo neutraal van vormgeving zijn, passen ze in allerlei woonstijlen, van romantisch tot minimalistisch.

Zelf ontwerpen

Wil je je houten jaloezieën echt persoonlijk maken? Dat kan. Maak zelf een mooi grafisch ontwerp of een foto en laat deze op je houten jaloezieën afdrukken. Dit kan bijvoorbeeld bij Luxaflex Expressions.

Bron: vtwonen oktober 2010 | Fotografie fotolemaire.nl | Styling Judith Dekker

nog meer: raamdecoratie