5x slim maatwerk

Maatwerk is meer dan alleen functioneel vinden ze bij keuken- en totaalinterieurbouwer Frank Tack. Het moet ook een unieke eyecatcher voor je interieur vormen. Laat je inspireren door deze 5 slimme en unieke woonoplossingen op maat. (promotie)

frank tack scheidingswand

1. Scheidingswand met kastruimte

Een ruime leefruimte gezellig maken, is vaak een uitdaging. Met een halfopen scheidingswand behoud je het gevoel van licht en ruimte en creëer je ook een functionele indeling. De greeploze kasten bieden extra opbergmogelijkheid, zonder onnodige aandacht te trekken naar de kastgrepen. Een ingebouwde nis zorgt dan weer voor diepte en is de ideale plek om je favoriete decoratie uit te stallen.

2. Verborgen keukentoestellen

Hou je van een minimalistische, strakke keuken, dan zijn toestellen zoals een oven, stoomkoker, koffiezetapparaat of waterkoker vast een doorn in het oog. Een kast in lijn met het ontwerp van je keuken biedt plaats genoeg aan alle nuttige keukenspullen die je liever uit het zicht hebt. Na het koken gaat de deur gewoon dicht en keert de rust terug.

verwarming wandmeubel frank tack

3. Verwarming wordt wandmeubel

Om van oude of ontsierende radiatoren af te geraken, hoef je niet meteen de sloophamer boven te halen. Met een op maat gemaakte omkasting behoud je de warmte in huis, en creëer je meteen een handig wandmeubel voor een plantje, kaars of mooi decoratiestuk.

schuine wand frank tack

4. Haal meer uit die schuine wand

Zolderruimtes hebben vaak schuin aflopende wanden. Met een op maat gemaakte kast werk je deze onopvallend weg en maak je gebruik van de verloren ruimte. Zo kun je zelf een volledige dressing op maat ontwerpen. Door te kiezen voor een kast in dezelfde tint als de muur en het plafond behoud je optisch ruimte en eenheid.

valse muur berging frank tack

5. Een valse muur als berging

Door de berging te integreren in je keukenontwerp, win je aan functionaliteit en hoef je nooit ver te lopen voor ingrediënten of huishoudelijke benodigdheden. Indien je kiest voor een valse wand met onzichtbare deur, dan blijft de keuken strak en kijk je niet op een storende deur in de muur.

Over Frank Tack

Frank Tack is een familiebedrijf, gespecialiseerd in leefkeukens en totaalinterieur. Van ontwerp over productie tot en met plaatsing en kleuradvies. Frank Tack staat voor: 100% maatwerk, tijdloze en sfeervolle ontwerpen, natuurlijke en warme materialen, vakmanschap en duurzame productie en afwerking. Bekijk hier hun projecten.

Bron: in samenwerking met Frank Tack | Foto’s Jonah Samyn

nog meer: Op maat voor jou