Scrollen maar: de meest gelikete vtwonen België foto’s van 2022 op Instagram

Inspiratie op het gebied van wonen, leven, styling en meer vind je niet alleen in ons scala aan online artikelen. Ook op social media bieden we tonnen inspiratie voor alle liefhebbers van wonen. Benieuwd welke vtwonen interieurs en binnenkijkers nou écht veel likes kregen? We blikken terug op de 7 meest gelikete Instagram foto’s.

behang met bloemen
Tegelmozaïek van Bisazza, via Ton Scholten Tegelhandel. Kleed via The Frozen Fountain, tafel met glazen blad van L’Etoile en messing tafel van Zara Home. Glaswerk Household Hardware en Anthropologie. Donkergroene bank van BePureHome, kussens van De Weldaad, vloerlamp van Made.

1. Meest gelikete Instagram foto’s: binnenkijken in een duurzame boomhut in Tirol

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door vtwonen België (@vtwonenbelgie)

Slapen in een boomhut waar je vanuit bed uitzicht hebt op besneeuwde bergtoppen en lieflijke huizen in de vallei. Klinkt als een droom, nietwaar? Zussen Katharina en Elisabeth maakten hun lang gekoesterde droom waar en creëerden deze duurzame boomhut, die te verhuren is als vakantiesuite.

Hier kun je alle foto’s van de binnenkijker zien.

2. Binnenkijken in een kadehuis met speelparadijs in Haarlem

Het familiehuis van Sanne en Geert werd een paradijselijke plek met een mix van klassiek, eigentijds en eighties. ‘Wat kleur betreft is de basis natuurlijk en vergrijsd. Warme tinten als oranje, terracotta en geel voeg ik dan toe als tegenwicht. We hebben het zelf bedacht en deels ook zelf gebouwd, het klopt helemaal bij ons’, aldus Sanne.

Meer zien? Kijk hier op je gemak naar alle foto’s van de woning.

3. Binnenkijken in een voormalige psychiatrische inrichting in Bloemendaal

Wonen in een voormalige psychiatrische inrichting? Vast niet het eerste wat in je opkomt als je op zoek gaat naar een familiehuis. Toch kwamen Esther en Peter bij het gebouw terecht, want ze zochten een woning met 7 slaapkamers voor hun samengestelde gezin. Het pand werd verbouwd, waardoor er 40 ruime woningen van 350 m² in kwamen. ‘We wilden de hoge ruimtes zo optimaal mogelijk gebruiken. Alle slaapkamers kregen bijvoorbeeld een entresol. Hoe die gebruikt zou worden, mochten de kinderen zelf bepalen. De een slaapt er, een ander maakte er een inloopkast van.’

Benieuwd naar de woning in Bloemendaal? Kijk hier binnen.

4. Met je neus in de boter: de hotspots van Antwerpen

Wist je dat het stikt van de leuke plekken in Antwerpen? De stad is een walhalla als het om eten, shoppen én slapen gaat. Niets lekkerder dan struinen langs ’t Scheldt of nieuwe (woon)items scoren in een van de vele winkels. Met wie wil jij naar Antwerpen?

Ontdek hier onze favoriete hotspots en sla ze zeker even op voor dat volgende weekend weg.

5. Binnenkijken in een grondig verbouwd art-deco stadshuis

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door vtwonen België (@vtwonenbelgie)

Er moest grondig verbouwd worden om het prachtige art-deco stadshuis van Jolie en Rudolf gezinsproof te krijgen. Moeilijk, ingewikkeld en lastig, vonden de meeste aannemers. Tot ze een aannemer vonden die het wel snapte. Toen ging het als een speer. Jolie: ‘We bleven ruim binnen het budget en we waren zelfs weken eerder klaar. Geweldig!’

Benieuwd naar alle foto’s? Hier kijk je binnen.

6. Binnenkijken in een Rotterdamse boerderij met werkplaats uit 1911

Een boerderij uit 1911 verbouwen? Sita en haar man gingen het klusavontuur aan. Ruim 55 jaar was er niets aan de Rotterdamse woning gedaan en ook de aangrenzende timmermanswerkplaats met het daarboven gelegen appartement schreeuwden om een opknapbeurt. In 16 weken tijd toverden ze het om tot één groot familiehuis.

Meer zien? Kijk hier op je gemak naar alle foto’s van de woning.

7. Zo vaak zou je eigenlijk moeten dweilen

Aarde, modder, regen en vieze dierenpootjes… ongezien neem je een heleboel viezigheid mee naar binnen. Ga je regelmatig met de stofzuiger door het huis, maar is dweilen niet echt een van je favoriete bezigheden?

Lees onze handige tips hier.

nog meer: Nieuws