Leuk uitje voor natuurliefhebbers: de Moestuinbeurs in Beesd

De Moestuinbeurs Beeld Beeld via De Moestuinbeurs
Beeld Beeld via De Moestuinbeurs

Of je nu een doorgewinterde moestuinierder bent, een sociale volkstuinder, of als je alleen een aardbeienplantje op je balkon hebt staan: de Moestuinbeurs is voor iedereen. Op dit jaarlijks terugkerende evenement in Beesd leer je alles over moestuinieren en geniet je van heerlijk bio-eten bij een van de foodtrucks. Ga jij ook?

Lees verder onder de advertentie

Goed voorbereid het moestuinseizoen in

Altijd al willen leren leven uit de natuur? Op 17 en 18 maart vindt de Moestuinbeurs weer plaats: een tweedaags evenement op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd NL, waarbij je volop inspiratie kunt opdoen rondom alles wat moestuinieren betreft. Van een masterclass, persoonlijk advies van moestuin-experts tot genieten bij één van de foodtrucks. Na deze dag(en) ben jij klaar voor het aanleggen van je eigen moestuin.

LEES OOK:
Duurzaam tuinieren

Bron: unsplash.com Beeld Stockbeeld
Beeld Stockbeeld
Lees verder onder de advertentie
Beeld: unsplash.com Beeld Stockbeeld
Beeld Stockbeeld

Leven uit de tuin

De Moestuinbeurs is er voor iedereen met een interesse in een zelfvoorzienende levensstijl. Leven uit de tuin staat centraal, maar ook thema's als het voedselbos en permacultuur komen aan bod. En mocht je op zoek zijn naar een leuk uitje met de kinderen: voor hen is er een speciaal programma (kinderen t/m 4 jaar hebben gratis entree). Is weer eens wat anders dan de plaatselijke kinderboerderij.

LEES OOK:
Tuintrend: natuurlijk tuinieren

Lees verder onder de advertentie

Het programma op de Moestuinbeurs

Wie je verder kunt verwachten: o.a. Lodewijk Hoekstra, de bekende tv-tuinman en presentator. Met als doel jong en oud te inspireren om onze eigen leefomgeving groener én duurzamer te maken. Ook zal Floor Korte, een échte moestuinexpert, aanwezig zijn. Misschien heb je haar al weleens voorbij zien komen bij Koffietijd? Op de beurs zal ze praktische tips en tricks delen. En heb je altijd al alles willen weten over fermenteren? Dan is dit een dikke tip van ons: volg de masterclass van fermentatie-expert Sanne Zwart.

Enthousiast geworden? Bestel dan hier je tickets.