Kom schatjagen op de VerzamelJaarbeurs op 15 en 16 april

null Beeld VerzamelJaarbeurs
Beeld VerzamelJaarbeurs

Alle vintagefreaks, designliefhebbers en verzamelaars opgelet: je kunt dit voorjaar weer naar de VerzamelJaarbeurs in Utrecht. Het grootste evenement van Europa vindt plaats op zaterdag 15 zondag 16 april 2023 in de Jaarbeurs. Weten wat voor tweedehands parels je daar kunt aantreffen?

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Zo tover je je kringloop finds om tot het meubel waar je naar op zoek was

Voor ieder wat wils op de VerzamelJaarbeurs

Als je graag kringloopwinkels afstruint, is de VerzamelJaarbeurs echt iets voor jou. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar mid-century meubels of art deco-verlichting? Je vindt het vast in een van de vier hallen in de Jaarbeurs. Deze zijn als vanouds gevuld met een grote collectie aan eyecatchers. Ook als je kledingkast wel een (vintage) update kan gebruiken, kun je hier terecht. En mocht je een crush hebben op pastelkleurige serviezen, je raadt het al: dat is er ook.

LEES OOK
Stilleven: marmer, mosterdpotten en mooie herinneringen

Lees verder onder de advertentie
null Beeld De VerzamelJaarbeurs
Beeld De VerzamelJaarbeurs
null Beeld De VerzamelJaarbeurs
Beeld De VerzamelJaarbeurs

Vintage walhalla

Na het succes van het Vintage Plein tijdens de november-editie van vorig jaar, wordt er dit voorjaar weer extra ruimte gecreëerd voor vintage design en kleding. Denk aan plantentafels met schuine pootjes, coole eighties en nineties fashion, space age-lampen en seventies accessoires. Kortom: een walhalla voor iedereen die van mooie spullen houdt.

Lees verder onder de advertentie

Ga je ook?

De kaartverkoop gaat 6 maart van start. De eerste weken geldt de early bird-actie. Je krijgt dan € 2,50 korting op de ticketprijzen. Klik hier voor meer info.