Designbeurs Collectible keert dit weekend terug naar Brussel

Liefhebbers van design én designbeurzen opgelet: zoeken naar een invulling voor het naderende weekend is niet langer nodig. Want Collectible, dé beurs voor design uit de 21e eeuw keert voor de vijfde keer terug. Van vandaag tot en met zondag 22 mei ademt Brussel weer interieur als nooit tevoren.

Collectible Brussel

Designbeurs Collectible

Al vijf jaar op rij is designbeurs Collectible een feit. Het is sinds de oprichting in 2018 een ongeëvenaard platform geworden voor de showcase en ontdekking van het beste wat hedendaags design te bieden heeft. De beurs biedt een verfijnde selectie van gevestigde en opkomende galerieën, ontwerpstudio’s en gerenommeerde redacteuren, bijeengebracht door creatievelingen van over de hele wereld. Het doel? Continu de grenzen van creativiteit verleggen, om zo iedere bezoeker volledig te inspireren.

Nieuwe toevoeging: The Editors

Om stil te staan bij de vijfde verjaardag van de designbeurs is er ditmaal een bijzondere toevoeging aan Collectible gedaan: The Editors. Dit is een nieuwe sectie waar je een unieke collectie van baanbrekende en niche-designlabels vindt. Je kunt je er onderdompelen in de wereld van de makers en een kijkje in de keuken krijgen van baanbrekende, vernieuwende designprocessen.

LEES OOK
5 hotspot terrassen in Brussel

Ontwerpers

Je vindt er ditmaal wederom ontwerpers uit lokale en internationale galerijen, zoals Atelier Ecru Gallery (Gent), Good Movimento Club (Londen), Objects With Narratives (Genève) en Tableau (Kopenhagen). Ook maken Galerie REVEL (Bordeaux), MANIERA (Brussel), Mia Karlova Gallery (Amsterdam) en The Frozen Fountain (Amsterdam) een terugkeer op deze vijfde editie.

Wil je je graag onderdompelen in de wereld van design? Dan kun je van 20 tot en met 22 mei je hart ophalen bij Espace Vanderborght Building in Brussels. Tickets bestel je hier.

nog meer: Nieuws