Op = op: de nieuwe vtwonen pot & plant collectie bij Albert Heijn

Op zoek naar een stel leukmakers? Dan hebben we iets voor je! Vanaf maandag 23 mei shop je een mediterrane selectie vtwonen buitenplanten, inclusief unieke potten, gewoon tijdens je boodschappenronde bij Albert Heijn.

eucalyptus laurier olijfboom

Eucalyptus in pot voor € 17,99

Een eucalyptus is een fijne plant om in huis óf in de tuin te halen. Niet alleen vanwege de mooie vergrijsde look, maar ook om de heerlijke geur die de plant afgeeft. Buiten kan de eucalyptusplant vaak veel groter groeien dan binnenshuis. Zet ‘m in de zon of in de halfschaduw en bescherm hem in de winter tegen echte vrieskou. Zo heb je er jarenlang plezier van!

Olijfboom in pot voor € 24,99

Nog zo’n mediterrane klassieker: de olijfboom. Droom even weg naar de Middellandse Zee, maar dan gewoon bij jou op het balkon of in de tuin. Let op: de olijfboom is een plant die veel zonlicht nodig heeft. De grond van een olijfboom moet daarnaast altijd lichtvochtig blijven, want de plant verbruikt veel water.

MEER INFO OVER PLANTEN?
Ontdek alles over 1500 planten in onze plantenindex

Laurier in pot voor € 24,99

De laurier heeft een mooi donkergroen blad en geeft het hele jaar – zomer én winter – een zuidelijk tintje aan je buitenplek. Deze sterke mooimaker kan in de volle zon staan, maar bloeit ook prima in halfschaduw. Verzorg hem met liefde en binnen een jaar kan de laurier verdubbelen in grootte!

Alleen bij Albert Heijn

Deze leuke planten in pot zijn niet online verkrijgbaar. Je shopt de vtwonen pot & plant collectie vanaf 23 mei bij geselecteerde Albert Heijn winkels. Benieuwd of de collectie bij een Albert Heijn bij jou in de buurt verkrijgbaar is?

Check hier alle verkooppunten van de nieuwe pot & plant collectie

nog meer: Nieuws