29.000 euro?! Dit is het duurste huurhuis in Nederland op Funda

Vier terassen, zes slaapkamers, zeven badkamers en zeven dagen conciërge tot je beschikking. Het Rotterdamse herenhuis heeft het allemaal. Toch staat de woning al sinds 4 november 2021 op Funda. Best opmerkelijk zul je denken, totdat je de huurprijs weet. Wonen in dit luxe pand, kost namelijk 29 duizend euro per maand. En dat is natuurlijk niet niks. Neem een kijkje in het duurste huurhuis in Nederland op Funda.

duurste huurhuis vooraanzicht

Monumentaal pand

Het herenhuis op Parklaan 40 stamt uit 1913 en heeft vier woonlagen en een woonoppervlak van circa 547 vierkante meter. Dit monumentale pand heeft een van de meest gewilde adressen in het centrum van Rotterdam. Vanuit de woning heb je spectaculair uitzicht over het Scheepvaartkwartier Park, wat aan de rivier de Maas ligt. De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd – met een minimale huurtermijn van vijf jaar-, wat neerkomt op een totaal van minstens 1,74 miljoen euro huur. Ka-Ching. Pluspunt: de woning wordt volledig gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd. Dat scheelt dan weer.

lounge chic luxe
marmeren trap hal
deuren en suite
luxe keuken marmer

LEES OOK
Binnenkijken in Naardense miljoenenvilla van Monique en Jan des Bouvrie

Woning met allure

Een marmeren trap in de hal, circa vier meter hoge plafonds met plafondornamenten, meerdere kamers en-suite én glas in lood ramen. Dit herenhuis is een droom van velen. Het interieur is een combinatie tussen traditioneel en modern en bevat vooral grijs, blauw en beige tinten.

In totaal beschikt de woning over veertien kamers, waarvan zes slaapkamers. De master bedroom en één van de acht ontvangstkamers, beschikken over een sfeervolle marmeren open haard. Een fijne plek om met zijn allen bij elkaar te komen. Wie van koken houdt – of graag voor zich laat koken – , is bij dit huis aan het goede adres. De woning beschikt over drie keukens, waarvan één luxe keuken met de nieuwste keukenapparatuur. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, beschikt de woning ook over een werkkamer, mediakamer, privé gym met badkamer en bar én twee personeelsappartementen voor eventuele werknemers.

slaapkamer schouw

Tuin op het zuiden

Het huurhuis heeft een royale wellnesstuin met luxe jacuzzi. Deze is vanaf iedere woonlaag te bewonderen, aangezien iedere verdieping beschikt over een eigen (balkon met) terras. De tuin is circa 131 vierkante meter groot en omgeven door veel groen. En het fijne aan deze plek? De tuin staat op het zuiden, dus je bent altijd verzekerd van zon. Zo kun je zelfs tot in de late uurtjes nog heerlijk genieten. Bekijk het duurste huurhuis hier.

tuin terras woonlagen
eettafel tuin jacuzzi

LEES OOK
Dit is de duurste villa ter wereld

nog meer: Nieuws