Laptoptafel: onmisbaar in huis voor alle thuiswerkers

Onmisbaar voor de alledaagse laptop gebruiker: de laptoptafel. Deze tafel schuif je zo aan terwijl je op de zetel zit. Niet alleen beter voor de laptop, maar ook voor jezelf! Wij selecteerden de mooiste exemplaren die handig én mooi zijn.

Laptoptafel is een onmisbaar meubelstuk voor iedereen die thuiswerkt

Soorten laptoptafels

Er zijn verschillende soorten laptoptafels. Denk bij je keuze of je een tafel wilt met wieltjes of niet. Wieltjes zijn erg handig, omdat je de tafel zo weg kunt rijden. Ook handig is een combinatie tussen een bijzettafel en een laptoptafel, zo vind je er ook een met een lade erin. Lees ook: ’11x thuiswerken met vtwonen.’

Voordelen van laptoptafel

We doen het steeds vaker en we worden er ook makkelijker in: op de zetel ploffen met je laptop op schoot. Toch staan we er niet altijd bij stil wat een stralingen er van een laptop afkomt. Uit onderzoek is gebleken dat het tot verschillende huidaandoeningen kan leiden. Houd daar dus rekening mee en probeer je laptop zoveel mogelijk op een tafel te plaatsen. Andersom is het voor de laptop ook niet goed om hem langdurig op schoot te plaatsen. De laptop kan zo oververhit raken.

Multifunctionele laptoptafel

Een uitkomst is een laptop tafeltje dat makkelijk over de zetel geschoven kan worden. Sommige laptoptafels zijn zelfs in hoogte verstelbaar en hebben een handig laatje. En ben je klaar met je laptop? Dan gebruik je de laptoptafel gewoon weer als bijzettafel. Multifunctioneel dus.

Shop deze handige laptoptafels…

nog meer: Meubels