4x zelf maken met leer, papier, touw en hout

beeld vtwonen Beeld

Blogger Anne-Catherine houdt van mooie en unieke dingen en deelt dit graag. Net als deze leuke zelfmaakideeën die je in een handomdraai maakt.

Lees verder onder de advertentie

Poster + houder

‘Voor wie van verandering houdt is deze zelfgemaakte posterhouder een uitkomst. De houten latjes worden met magneetstrips bij elkaar gehouden. Je haalt ze makkelijk los om van afbeelding te wisselen. Ook de poster kun je zelf maken en aanpassen aan je interieur of aan je humeur.’ De werkbeschrijving vind je hier.

Lees verder onder de advertentie

De werkbeschrijving van de video vind je hier.

Boekenlegger

‘Deze DIY is niet alleen handig, hij ziet er ook leuk uit. Stop de boekenlegger in je boek zodat je weet waar je gebleven bent met lezen, of gebruik hem om je koffietafelboeken nog meer karakter te geven. Je kunt de kleuren van het papier en het garen natuurlijk helemaal aanpassen aan je interieur of aan het boek.’ De werkbeschrijving vind je hier.

Lees verder onder de advertentie

Leren etui

‘Weet je ook niet waar je prullaria zoals paperclips, elastiekjes en speldjes moet laten? Vanaf nu bewaar je al je kleine rommel in dit leren etui. Je kunt hem op je bureau leggen of in je handtas steken. Ook perfect om cadeau te geven.’ Hier kun je de vorm van het leer downloaden en printen en vind je de werkbeschrijving.