Zo pas je de betonlook toe in je interieur

Beton geeft je woning een industriële en stoere uitstraling. Vroeger was het alleen voor fabriekspanden en garages, maar tegenwoordig is beton niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Wij geven je drie ideeën om de betonlook toe te passen in je woning. 

slaapkamer-betonlook

stoel met bureau grijs

ronde eettafel

Verf met betonlook

Beton heeft een strakke structuur met een lichtgrijze kleur. Het staat daarom erg mooi bij andere natuurlijke materialen en tinten, zoals hout. Er bestaan verschillende soorten betonverf die jouw industriële look compleet maken. Je kunt natuurlijk ook de muur insmeren met een betonlook, of kiezen voor een betonlook behang. Combineer beton met zachte materialen, zoals dekens, plaids en wol. Hierdoor wordt je woning warm en huiselijk.

Betonnen vloeren

Beton is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe vloer gaat kiezen. Toch kan beton nét die moderne twist geven waar je al zo lang naar op zoek bent. Een betonnen vloer is strak, modern en bovendien erg duurzaam.

Meubels en accessoires met betonlook

Vind je beton op de muur of onder je voeten iets te heftig? Kies dan voor een paar stoere betonnen meubels en accessoires. Denk aan lampen, werktafels en krukken.

Shop hieronder producten in de betonlook

betonlook

Bron: 1. vtwonen februari 2016 | 3. vtwonen mei 2013 | 4. vtwonen april 2015

Ben je op zoek naar nog meer straffe stylinginspiratie? Schrijf je hier dan zeker in op onze nieuwsbrief!

nog meer: Kleur