Tranquil Dawn is de Kleur van het Jaar 2020

De afgelopen jaren kleurden het rustgevende roze Heart Wood en de zachte bruintint Spiced Honey ons interieur. Voor 2020 roept Levis Tranquil Dawn, een fluide groen-blauw-grijze kleur, uit tot Kleur van het Jaar. Een zachte pasteltint die ons doet dromen van frisse winterochtenden en verre reizen.

Een multi-inzetbare kleur

De Kleur van het Jaar is niet alleen een inspiratiebron voor muren en plafonds, het is ook een voorbode op de komende mode- en interieurtrends. Met Tranquil Dawn wil Levis de gang naar menselijkheid, die ze met Spiced Honey in 2019 startten, verderzetten. En dat voel je ook in ‘The Human Touch’, het kleurthema waar Tranquil Dawn deel van uitmaakt. Hernieuwd contact met onze innerlijke creativiteit, met de natuur en ingebouwde rust zijn kernwoorden voor 2020. Met de steeds verder evoluerende technologie, moeten we op zoek gaan naar wat ons menselijk maakt. We gaan verder op zoek naar onze roots en de diepere betekenis van het leven. Een kleur met een stevige onderliggende boodschap.

Natuurlijk kleurenpalet

Samen met de Kleur van het Jaar brengt Levis een nieuw kleurenpalet uit. In de Levis Ambiance Trend Collection 2020 ligt de nadruk op donkere, intense kleuren die dicht bij elkaar aanleunen. Een combinatie van trendy natuurkleuren met deze donkere tinten werkt erg verfrissend en rustgevend.

De kleur combineren

De Kleur van het Jaar kun je combineren met zachte kleuren, waarbij roze zeker een topper is. Dankzij de zachte kleuren op je muur is er in je interieur zeker plaats voor een statement meubel. Tranquil Dawn combineer je met donkere kleuren om een gezellig en rustig interieur te creëren. Rustige kleuren, statement meubels, ruimte om te cocoonen en veel kamerplanten, met deze combinatie ben je helemaal mee met de interieurtrends van 2020.

Meer kleurinspiratie vind je hier.

nog meer: Kleur