Oranje en aardetinten in je interieur

Terra cotta, kopertinten, piment, roest, koraal: oranje heeft het in de kleurtrend Fall in Love (herfst/winter 2011-2012) voor het zeggen. Het laat zien hoe stijlvol, warm en zelfs verleidelijk oranje kan zijn.aardetinten

Kleur 9: Zoffany – Snow Kleur 8: Sanderson – Bitter Plum Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa!

Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa! Bestel direct de extra grote kleurstaal van Flexa!

Hier is het gecombineerd met beige, bronsgroen en hout. Het zijn de intense kleuren van een zonverwarmde dag aan het begin van de herfst, de bladeren zijn al gekleurd, het koren is rijp, de noten zijn klaar om te rapen. Je kunt de kleuren bijna ruiken en proeven.

De combinatie met nude tinten is verrassend. Het nude maakt het palet volwassen en zacht, het oranje geeft een warme gloed. De bijdrage van oranje kun je indammen door voor een warme houttoon te kiezen, en vooral te kiezen voor beige en witten. De basisuitstraling blijft rustig, door te werken in grote vlakken en met de meer mattere verven te werken. Geschikt voor keuken, woonkamer, slaapkamer en eetkamer, maar zeker ook voor buiten.

Beelden moodboard (v.l.n.r.): Eigen Huis & Interieur april 2011, Eigen Huis & Interieur april 2011, vtwonen juli 2011, vtwonen november 2010, Eigen Huis & Interieur juli 2011, Eigen Huis & Interieur november 2010.

De hierboven getoonde kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid.

nog meer: Kleur