Mix en match: 3 verrassende kleurcombinaties

beeld vtwonen Beeld

Kleur in huis: de één houdt ervan, de andere totààl niet. Vaak gaan we voor veilige en bekende kleurcombinaties, maar het kan ook anders. Wij laten drie verrassende kleurvariaties zien voor in huis. Stap uit die comfort zone!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

undefined

Lees verder onder de advertentie

Denimblauw en licht mosgroen

Ga voor stoer met denimblauw en licht mosgroen. Apart zijn deze kleuren een fijne basis voor je interieur, maar gecombineerd hebben ze een robuuste koele uitstraling die perfect past in een industrieel huis. Combineer de kleuren voor een vleugje warmte met mooie pastelkleurige accessoires. Zo haal je de lente helemaal in huis.

Zwart en wit

Zwart en wit is een combinatie die het altijd goed doet. De kleuren vullen elkaar perfect aan en geven je huis meer contrast en diepte. Zo lijkt de kamer ook groter. Ga je gang met accessoires in verschillende kleuren voor een speelse twist aan je huis. Of ga, als een echte durfal, voor een interieur in enkel deze kleurencombinatie en combineer dit met grafische prints voor een levendig, maar strak huis.

Okergoud en poederroze

Deze onverwachte combinatie van okergoud en poederroze zorgt voor een warme gloed over het hele huis. De combinatie heeft een rijke uitstraling en is ook nog eens heel veelzijdig. Of je nu de kleuren combineert op de muur of door meubels en accessoires te mixen, alles is mogelijk. Voeg hier nog materialen zoals hout, leer en koper aan toe, en tover je huis om tot een fraai kleurpalet.

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1. vtwonen 02 2016 | Fotografie Dennis Brandsma, Tjitske van Leeuwen | Styling Fietje Bruijn, Marianne Luning – 2. vtwonen 01 2016 | Fotografie Tjitske van Leeuwen | Styling Marianne Luning – 3. vtwonen oktober 2015 | Fotografie James Stokes | Styling Marianne Luning

Ben je op zoek naar nog meer kleureninspiratie? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief!