Kleurpalet: Yellow meets turquoise

We hebben er lang op moeten wachten maar het zomerse weer is dan toch eindelijk aangebroken! Krijg jij van de zon ook zo’n zin in kleur? De kleuren uit dit beeld zijn ook heel goed te vertalen naar een kleurpalet. Haal met deze kleuren de zomer in huis! Een lege wand in huis versier je snel en eenvoudig met je favoriete gedicht of foto in XL formaat. 

Kleurpalet: Yellow meets turquoise

Het kleurpalet Yellow meets turkoois bestaat uit geel en turkoois gecombineerd met 2 tinten paars. Volle, warme kleuren die elkaar versterken. Geel zorgt voor vrolijkheid, zou je deze kleur weglaten dan is het effect totaal anders. Met deze mix van kleuren haal je de zomer in huis, maar wel met een volwassen uitstraling. Geen zin om meteen met verf aan de slag te gaan? Denk dan aan accessoires en kleine meubels. Bijvoorbeeld een kussen in geel of een tafel in turquoise.

Kleuren in dit palet (v.l.n.r.):

Kleur 1: GO.55.80 – Flexa Meng Collection*
Kleur 2: IKEA 118 – Flexa IKEA Family collectie
Kleur 3: Royal Intrigue – Flexa Creation Collection
Kleur 4: Onverwacht – IJM Colour

* Deze verfkleur staat niet meer op www.flexa.nl. Je kunt de kleur nog wel laten mengen op de Flexa mengmachine in de bouwmarkt.

Let op de kleuren in dit palet kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Maandelijks kiezen we 1 beeld uit de nieuwe 101 Woonideeën en maken hierbij een kleurpalet. Bekijk alle kleurpaletten gemaakt met beeld uit 101 Woonideeën.

Bron: 101 Woonideeën juni 2012 Productie en styling Kim van Rossenberg | Assistentie Marcella Schermer | Assistent Inge van Lieshout | Fotografie Sjoerd Eickmans

nog meer: Kleur