4x woonidee: nieuwbouwhuis met warm kleurpalet

beeld vtwonen Beeld

Vol ideeën zaten ze, en juist daardoor pakt het nieuwbouwhuis van Tommie en Stefanie zo goed uit. Met de houten keuken, bijzondere vondsten en het zelfbedachte warme kleurpalet van klei- en leemkleuren is dit een nieuwbouwhuis als geen ander.

Lees verder onder de advertentie
Soortgelijk kruidenrek bij de Kruidendokters. Muurverf Estate Emulsion, 2,5 liter (farrow-ball.com). Beeld
Zelfontworpen keuken Van Lieshout keukens & interieur. Apparatuur AEG. Beton ciré werkblad Beal. Hanglamp Casa Gitane. Krukken Butt van vtwonen. Rolgordijn Bamboo Import Europe. Vazen op de bar erfstuk oma. Vloerkleed Madam Stoltz. Herkomst plantenpot onbekend. Theedoekenrek onderdeel van de keuken. Beeld

1. Muurwerk

Stefanie en Tommie hingen twee rekken met glazen kruidenbuisjes boven het aanrecht. Zo hebben ze al hun favoriete smaakmakers voor het grijpen, kunnen ze meteen zien wanneer iets bijna op is en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Een soortgelijk rek is te koop bij De Kruidendokters.

2. Nieuw, nieuwer, nieuwst

Nieuwbouwhuis gekocht? Er zijn meer opties dan standaard deuren en kozijnen: Tommie en Stefanie kozen voor een zwart-bruin alternatief. De opdekdeuren verfden ze mee in de muurtint. De keuken van het nieuwbouwhuis past perfect in het warme kleurpalet.

LEES OOK
Binnenkijken in een nieuwbouw schuurwoning met blauwtinten

Lees verder onder de advertentie
Beddengoed H&M Home. Cirkel zelf aangebracht met restje kalkverf. Rieten stoel erfstuk van grootouders. Hanglampen Het Posthuys. Open kast Casa Vivante. Beeld
 Muurverf CC095 Eucalyptus met zeer matte vernis Carte Colori. Zelliges Designtegels. Badkraan Hotbath. Hanglamp erfstuk van overgrootmoeder. Beeld

3. Kalkverf

Waar een pot oude kalkverf al niet goed voor is, zelfs als de verf een beetje korrelig is geworden. Voor zo’n cirkel op de muur geeft dat juist een mooi contrast. Plak de vorm extra goed af om verticale banen te kunnen verven.

4. Wastafel

Een wastafel op maat laten timmeren is de manier om hem helemaal naar je zin te krijgen. Hier is hij gecombineerd met een koperen wasbak uit Marokko, dat mooi bij de messing kranen past.

FAN VAN DE BADKAMERTEGELS?
Zo maak je een wandtegel met visschub-patroon

Lees verder onder de advertentie

Shop de stijl…

Bron: vtwonen 08-2021 | styling José Spaans | fotografie Stephanie Driessen | tekst Christine van der Hoff