Voor de kleine EK fans: zo maak je een voetbal kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Voor onze kleinste EK fans, Is je zoon of dochter compleet in het rood gehuld voor alle EK wedstrijden? Dan maak je hem of haar vast blij met een kinderkamer in voetbalstijl. Van stadion tot kleedkamer: maak er een waar voetbal-walhalla van.

Lees verder onder de advertentie

Voetbal accessoires

Er zijn veel attributen te vinden die leuk staan op een voetbalkamer. Eigenlijk kan alle voetbal-merchandise prima. Kijk bijvoorbeeld voor voetbalbehang bij De Behangsite en Feyenoord dekbedovertrekken van Fanpoint.

Voetbal algemeen of specifieke club?

Is je kind wel gek van voetbal, maar niet specifiek van een club? Of wil je het wat neutraler houden? Kies dan niet gerelateerde clubspullen Bijvoorbeeld een hanglamp in de vorm van een voetbal van Domusaureau. Of gordijnen met zwart-witte voetbalprint erop, te koop bij BBMS. Orgineel en toch perfect voor een voetbalkamer zijn gordijnen met een grasprint. Deze kan je krijgen bij De Stoffenstunter.

Is je kind helemaal idolaat van een speler of club? Dan kies je voor de kleuren van de club. Op de wanden, in accessoires en in de textiel. Bij Posters kan je grote posters komen van favoriete voetballers. De vlag van de club leent zich uitstekend voor een voetbalkamer. Je kunt er alle kanten mee op: als gordijnen, als sprei, als versiering aan de muur, om op het plafond te hangen. Ook vaantjes werken goed als decoratie.

Lees verder onder de advertentie

Grasmat voor de voetbalkamer

Wat denk je van een heuse grasmat op de vloer? Kunstgras of tegels met een grasprintje erop, te koop bij Kunstgras. En anders gewoon een lekker zacht tapijt maar dan grasgroen.

Binnen ballen

Heb je ruimte genoeg? Dan is er een item waar ieder kind een gat voor in de lucht springt: een tafelvoetbaltafel. Te koop bij Poolbrothers. Is dat net even te duur? Op Marktplaats worden regelmatig tweedehandsjes aangeboden.

Handige papa

Is de vader des huizes erg handig? Maak dan een goalbed voor je zoon. Of koop gewoon een hemelbed. Haal de gordijnen eraf en vervang die door een voetbalnet.

Lees verder onder de advertentie

Shoppen in de stijl…

Bron: Potterybarnkids