Voetbal gordijnen

beeld vtwonen Beeld

Ben je voor je kleine voetbalfan een echte voetbalkamer aan het maken? Dan kunnen voetbal gordijnen natuurlijk niet missen. Echte voetballiefhebbers dromen namelijk het liefste weg in hun eigen stadion. Wij hebben de leukste voetbal gordijnen alvast voor je uitgezocht en op een rijtje gezet.

Lees verder onder de advertentie

Zelf voetbal gordijnen maken

Als je een beetje handig bent met de naaimachine maak je de voetbalgordijnen natuurlijk zelf. Op het internet en in stoffenzaken zijn allerlei stoffen met voetbalprint te vinden. Je kunt kiezen uit diverse kleuren en printen. Deze zwart-wit gordijnstof van Kleur mijn interieur heeft stoere afbeeldingen van voetballers.

Voetbal gordijnen

Je kunt de voetbal gordijnen zo opvallend maken als je wilt. Als de rest van de kamer wat rustiger is, kun je de vrolijke gordijnstof van De Stoffenstunter gebruiken. Kies voor een knalgroene achtergrond of creëer een levensgrote voetbal met de zwart-wit geblokte voetbalprint. Kun je zelf eigenlijk niet echt overweg met de naaimachine? Deze fijne kant en klare overgordijnen via Bonprix worden geleverd met lussen en hang je dus zo op.

Voetbalkamer

Wil je het origineler aanpakken? Met deze stof van Curtaincy tover je de ramen om in een voetbalveld. De groene grasprint is vrij druk, maar past goed thuis in een echte voetbalkamer. Heeft jouw voetbalfan al een favoriete club? Dan kun je bij de webshops van de grote clubs terecht voor allerlei accessoires voor in de slaapkamer. Meer ideeën voor een echte voetbalkamer lees je in het artikel Voetbalkamer.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Bonprix