Vintage kinderkamer

Vintage kinderkamer Beeld

Wil jij van de kinderkamer een echt vintage kinderkamer maken? Wij helpen je verder! Vintage artikelen zijn namelijk overal vandaan te halen, maar het aanbod is gigantisch. Wij hebben een aantal artikelen voor jou uitgezocht waarmee je een stoere vintage jongenskamer kunt inrichten. Of juist een echte meisjeskamer. 

Lees verder onder de advertentie

Vintage kinderkamer meubels

Vintage meubels zijn er in overvloed, maar vind maar net het perfecte item! In de webshop van Loods5 verkopen ze veel vintage artikelen. Vooral de schoolbureautjes zorgen voor een vintage gevoel in de slaapkamer. In de webshop van Kifkef.be vind je originele vintage en brocante meubels voor kinderen. Hier koop je ook leuke accessoires zoals een vintage hobbelpaard en een speelgoed strijkplank.

Vintageloods

De Vintageloods is een webshop waar je allerlei vintage artikelen kunt kopen. Het is opgericht door twee vrouwen die vintage zien als hergebruik. Zij zien de waarde in van een tweede leven. Je vindt hier voor de kinderkamer genoeg meubelen. Bijvoorbeeld een mint kleurige opbergkist, ideaal voor los slingerend speelgoed. Ook een stoer vintage bureautje staat goed in een vintage kinderkamer.

In de webshop van De Vintageloods kun je jezelf helemaal uitleven. De loods is gevestigd in De Sodafabriek in Schiedam. Je kunt op afspraak langskomen en de meubels daar bekijken als je dit prettiger vindt dan online!

Lees verder onder de advertentie

Behang in de sfeer van vintage

Om de vintage kinderkamer echt af te maken, kies je voor behang dat de vintage sfeer helemaal afmaakt! vtwonen heeft een aantal behang soorten met een vintage look. Het behang Stone World en Natural Wood zijn vooral een aanrader op de jongenskamer!

Bron: Lievekeet.nl