Verduisterende gordijnen kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Gordijnen zijn onmisbaar in een kinderkamer. Naast dat het de kamer knus aankleedt, zorgt het er ook voor dat er geen tot weinig licht de slaapkamer in komt. Wil je het echt totaal donker kunnen maken? Dan ga je voor verduisterende gordijnen voor de kinderkamer.

Verduisterende rolgordijnen kinderkamer

Bij INHUIS Raamdecoratie verkopen ze allerlei soorten raamdecoraties. Je hebt onder andere keuze uit meer dan vijftig kleuren verduisterende rolgordijnen. Waar onder hele leuke frisse kleuren voor de kinderkamer. Je kunt het rolgordijn naar wens samenstellen door te kiezen voor het soort casette en het type bedieningskoord.

Verduisterende gordijnen met print

De gordijnen voor het raam bestaan uit flinke lappen stof. Is de kinderkamer over het algemeen vrij rustig, dan kan je flink uitpakken met opvallende gordijnen met een leuke print. Wat dacht je van dieren, tekenfilmfiguren of gekleurde bloemen. Op de website van Curtaincy verkopen ze allerlei verschillende verduisterende gordijnen voor de kinderkamer. Van Dora tot Bob de Bouwer en van Pirates of the Caribbean tot Sneeuwwitje.
Nog meer gordijnen met vrolijke prints vind je bij de Gordijnshop. Voor kinderen hebben ze er gordijnen met dierenprint en gordijnen met een strandmotief. Specifiek voor tienermeiden vind je er verduisterende bloemengordijnen.

Lees verder onder de advertentie

Bij beide webshops kan je de gordijnen op maat laten maken of alleen de stof kopen zodat je zelf aan de slag kan.

Effen verduisterende gordijnen kinderkamer

Als je een print op de gordijnen te druk vindt, dan ga je voor effen overgordijnen. Effen verduisterende gordijnen zijn onder andere te koop bij de Wehkamp. Zoals deze knalblauwe gordijnen of de roze variant. Lekker kleurrijk en opvallend en hierdoor zeer geschikt voor in de kinderkamer.

Bij veel woonwinkels kan je gordijnen op maat laten maken. Vaak kan je er voor kiezen om hier een verduisterende stof achter te naaien. Op deze manier kan je van elke gordijnstof naar keuze, verduisterende gordijnen voor de kinderkamer laten maken. Informeer bij een woonwinkel bij jou in de buurt naar hun mogelijkheden.

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1. DTCH – 2. Gordijnshop