Prinsessenbed zelf maken

beeld vtwonen Beeld

Veel meisjes zijn gek op prinsessen. Niet gek, want ze spelen vaak de hoofdrol in Disneyfilms, speelgoed of televisieprogramma’s. Heb jij zelf ook een kleine prinses thuis rondlopen? Dan weet je waar je haar blij mee kan maken: een prinsessen bed. Een prinsessenbed zelf maken? Wij geven tips en ideeën.

Lees verder onder de advertentie

Prinsessenbedden

Een klein prinsesje wil natuurlijk in een echt prinsessenbed slapen. Dat weten ze ook bij LIFETIME en daarom hebben zij een prinsessenbed ontworpen voor de kinderkamer. Het themabed vol decoratie en accessoires maakt van de meisjeskamer een droomwereld. Je kunt dit bed kopen op Slaapkennerfidder.nl. Op de website van Droomslaapkamer.nl is een uitgebreid aanbod aan prinsessenbedden te vinden, maar ook stickers die je op een bed kan plakken.

Prinsessenbed zelf maken

Het prinsessenbed zelf maken kan natuurlijk ook! De belangrijkste ingrediënten zijn de kleur roze, een klamboe en een sierlijk bed. Bijvoorbeeld het hemelbed van Bopita. Ook ledikant Dionne van Leen Bakker is door de sierlijke spijlen een goede basis van het zelfgemaakte prinsessenbed. Boven het prinsessenbed hoort natuurlijk een klamboe. Deze kun je kopen bij Ikea.

De klamboe

De klamboe kan versiert worden met verschillende decoraties die goed passen bij het prinsessen thema. Je kunt ook een kant-en-klare prinsessenklamboe kopen, bijvoorbeeld op Meubelsonlinekopen.nl.

Lees verder onder de advertentie

Prinsessendekbed

Je dochter droomt natuurlijk het liefste weg onder een prinsessendekbed. Bijvoorbeeld een dekbedovertrek met Disney prinsessen. Deze kun je kopen op Hippebeestjes.nl. Of wat dacht je van de dekbedovertrek set van Klevering.nl. Wanneer je onder dit dekbed gaat liggen, lijkt het net alsof je de prinsessenjurk zelf aan hebt. Welke prinses kruipt daar nou niet graag onder?

Bron: LIFETIME