Muurstickers dinosaurus

beeld vtwonen Beeld

Slapen en spelen tussen de dinosaurussen, tyrannosaurussen en T-Rexen. Vindt jouw zoon of dochter de megabeesten van vroeger maar wat interessant? Decoreer de kamer van jouw durfal dan met muurstickers dinosaurus. Wie durft het aan?

Lees verder onder de advertentie

Indrukwekkende beesten

Bij Kidzstijl vind je veel muurstickers. Ook met het thema Dino. Plak een brachiosaurus naast het bed en de T-Rex op de deur. De grote stickers zijn behoorlijk indrukwekkend, dus lef van de kleine is nodig! Zijn de prehistorische beesten voor jouw kindje toch wat te angstaanjagend? Voor de babykamer zijn er dinostickers in vrolijke kleurtjes met lieve oogjes verkrijgbaar. Ook op Kidzsupplies vind je dinosaurusstickers voor de baby- of kinderkamer.

Muurstickers dinosaurus

Met de 51 muurstickers dinosaurus per set van Behangwebshop.nl kun je de hele kinderkamer aankleden. Maak je het dinosaurusavontuur graag nog completer? Dan kun je op Muurdeco4kids een behangrand kopen. Je hebt verschillende soorten, bijvoorbeeld de decoratieve of juist de leerzame. Daarop lees je bij elke dinosaurus namelijk wat leuke feitjes! Op Kidzstijl.nl vind je zelfs posterbehang met dinosaurussen in hun leefgebied. Daarmee maak je een complete dino-muur in de kinderkamer!

Dinosaurus decoratie

Kiest je kind in plaats van een stickerset liever zelf zijn favoriete dinosaurussen uit? Bij Muurdeco4kids zijn de dinosaurus muurstickers ook per stuk te koop. Kijk voor een overzicht met allerlei accessoires voor een dinokamer op Beslist.nl. Hier vind je bijvoorbeeld klokken en glow in the dark muurstickers dinosaurus. Bij Kidzsupplies vind je bijvoorbeeld een hele leuke dinolamp!

Lees verder onder de advertentie

Wil je ook zo’n leuke meetlat in de vorm van een dinosaurus aan de wand, als op de afbeelding? Deze is te koop via Vinylised Graphics

Bron: Vinylised Graphics