Louvredeuren en shutters kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Als je aan louvredeuren denkt, dan waan je jezelf al gauw in het zonnige Frankrijk. Met louvredeuren en shutters geef je de baby-, kinder- of tienerkamer een sfeervolle jaren-30 gevoel. De louvre paneeldeuren staan mooi voor een kast en de shutters kunnen heel goed als raamdecoratie dienen.

Lees verder onder de advertentie

Louvredeur en shutters kinderkamer

De meeste denken dat louvredeurtjes hetzelfde zijn als shutters. Ze lijken inderdaad veel op elkaar, maar ze zijn niet hetzelfde. Het verschil zit hem in de panelen. Bij louvredeuren zijn de lamellen standaard open of gesloten en bij shutters kun je de panelen verstellen. Hierbij moet wel gezegd worden dat er ook louvredeuren zijn met een shutterfunctie. Maar het belangrijkste verschil is dat je louvredeuren voor binnen én buiten kunt gebruiken. Dit kun je met shutters niet, die kun je alleen aan de binnenkant van de kamer plaatsen.

Louvredeuren Praxis

Niet alle bouwmarkten verkopen louvredeuren, zo ook Praxis niet. Karwei verkrijgt echter wel louvre binnendeuren. Ze zijn decoratief en geschikt om bijvoorbeeld een kinderkast mee af te werken. Voor raamshutters kun je wel bij de Praxis terecht. Zo geef je de kinderkamer een landelijke uitstraling. Zomers kun je ze als zonwering gebruiken en ’s winters houd je er de warme mee in huis. Vooral de wit voorgelakte shutters zijn eenvoudig te monteren en geven iedere ruimte de mooiste lichtinval. Creëer zo de juiste sfeer!

Bereken bovendien met behulp van de shuttercalculator het benodigde materiaal.

Lees verder onder de advertentie

Louvre paneeldeuren

De bouwmarkt concurrent is een goede site als je louvredeurtjes zoekt in verschillende soorten en maten van het bekende deurenmerk CanDo. De prijzen variëren. Het goedkoopste paneel heb je al vanaf een tientje. Zo kun je zelf aan de gang om een meubel of iets dergelijks in elkaar te zetten.

Bekijk verder voor mooie meubelen met een louvre uitstraling op Riviera Maison. Bij de Sfeervolle Shutter kun je ook terecht voor een breed assortiment aan diverse soorten shutters met handige stappenplannen.

Bron: Raamshutter brochure Praxis

Lees verder onder de advertentie