Opgeruimd staat netjes in de speelgoedkist

Ziet de kinderkamer er rommelig uit door al het rondslingerende speelgoed? Haal het speelgoed dan uit het zicht met een speelgoedkist. Alle blokken, Barbies en auto’s worden zo netjes opgeborgen. Speelgoedkisten zijn verkrijgbaar in veel varianten, van basic kisten tot echte piraten schatkisten.

speelgoedkist

Schatkisten

Een echte schatkist om je speelgoed in op te bergen vind je bij Nijisaman. Met vakken, lades en geheime vakjes. Je kunt er zelfs een messing naamplaatje op laten zetten. Met bijvoorbeeld de naam en geboortedatum van je kind erop. Zo krijgt de kist een persoonlijke touch. Een meer basic opruimkist verkopen ze bij Stoere kisten. Gemaakt van steigerhout, gelakt MDF of van onbewerkt hout.

Speelgoedkist basic

In de vtwonenshop verkopen ze drie hele mooie, basic speelgoedkisten. Alle drie zijn ze gemaakt van massief grenen. De speelgoedkist Keet is verkrijgbaar in het wit en in de kleur kiezelgrijs. De speelgoedkist Dennis heeft een iets stoerdere look en is lichtgrijs. De kisten zijn wel 80 of 90 centimeter breed, dus groot genoeg voor het opbergen van al het speelgoed!

Stoere kisten

Jorg Steigerhout heeft voor de kinderkamer een speelgoedkist van steigerhout. Geschikt voor een stoere kinderkamer. De kist is van massief hout gemaakt, maar heeft een veiligheidsmechanisme voor het deksel. Hierdoor kan het deksel niet zomaar naar beneden vallen.

Kist met naam

Ook leuk: de naam van je kind op een speelgoedkist. Bij Atelier Nanda is dat mogelijk. Daar verkopen ze verschillende maten kisten. Op het deksel of aan de zijkant schilderen ze de naam. De kist is standaard wit. Wil je een andere kleur? Dan is dat ook mogelijk.

Speelgoedkist Brocante

De zoektocht naar brocante speelgoedkist is iets lastiger. Brocante zijn vaak enkele stuks en dus wat moeilijker te vinden. Old basics heeft vaak brocante kisten. Deze kisten zijn vaak prima te gebruiken als speelgoedkist. Het kabinet heeft unieke dekenkisten. Ook hierin kan je kind stijlvol zijn speelgoed opbergen. Wil je meer informatie over brocante speelgoedkisten? Lees dan het artikel brocante speelgoedkist op Allesbrocante.nl.

Bron: 1. Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl – 2. Basiclabel

nog meer: kinderkamer